Cuptor patiserie

Cuptor patiserie

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare de patiserie cu convectie sau convectie si abur, cu capacitati diferite dedicate coacerii de produse de patiserie. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr cuptoare de patiserie produse in Italia cu ultima tehnologie, cu coacere garantata uniforma. Alegeti cuptorul de patiserie care se potriveste perfect afacerii voastre.
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 1-48 din 83 produse

pe pagina
Descrescator
  1. Cuptor profesional brutarie / patiserie cu afisaj LCD
    Cuptor profesional brutarie / patiserie cu afisaj LCD
    TPK.3545-6
    Putere instalata: 12 kW
    Capacitate: 6 tavi 350 x 450 mm sau 4 tavi 400 x 600 mm / 1 Vatra
    Se poate suprapune pana la 2 vetre
    Structura: otel-inox
    Dimensiuni (cm): 172*128*35
    Dimensiuni camera de coacere (cm): 122.5*91*21
    Prevazut cu panou de control digital (LCD) rezistent la apa
    Temperatura de lucru: 0...+350 grade Celsius
    Programe: 99 programe diferite
    Prevazut cu generator abur
    Tensiune de alimentare: 380V / 50Hz
    Deschidere usa: frontal
    Incalzire ajustabila sus si jos, distributie egala a caldurii
    Timp de coacere ajustabil
    Posibilitate de a montat suprapus 2 module in functie de cerere, cu suport sau dospitor
    Greutate: 279 kg
    Prevazut cu generator de abur de 2.5 kW
    Accesorii: dospitor, suport, hota
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  2. Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ electric din inox cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ electric din inox cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    -20%
    EMP.EDKF-10
    Putere: 26.5 kW
    Dimensiuni (cm): 99*116*225
    Structura: otel inoxidabil
    Capacitate tavi cuptor: 10 tavi 40*60
    Panou de control cu touchscreen LCD de 7"
    Temperatura de lucru ajustabila: 0-300 grade Celsius
    Timp ajustabil de gatire
    Termostat de siguranta
    Tensiune alimentare: 380V
    Asigura coacere uniforma datorita sistemului rotativ
    Iluminare interioara cu halogen
    Prevazut cu dospitor si hota
    Putere dospitor: 4 kW
    Capacitate tavi dospitor: 12 tavi 40*60
    Greutate echipament: 427 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Produs promotional

    Pret normal 9.050,00 € Special Price 7.239,00 € + TVA
    Favorite Compara
  3. Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ electric cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ electric cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    EMP.EDKF-10-B
    Putere: 26.5 kW
    Dimensiuni (cm): 99*116*225
    Structura: otel vopsit in camp electrostatic
    Capacitate tavi cuptor: 10 tavi 40*60
    Panou de control cu touchscreen LCD de 7"
    Temperatura de lucru ajustabila: 0-300 grade Celsius
    Timp ajustabil de gatire
    Termostat de siguranta
    Tensiune alimentare: 380V
    Asigura coacere uniforma datorita sistemului rotativ
    Iluminare interiaora cu halogen
    Prevazut cu dospitor si hota
    Putere dospitor: 4 kW
    Capacitate tavi dospitor: 12 tavi 40*60
    Culore: negru
    Greutate echipament: 427 kg

    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  4. Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ pe gaz din inox cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ pe gaz din inox cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    -20%
    EMP.GDKF-10
    Putere: 46.43 kW
    Dimensiuni (cm): 99*116*225
    Sursa alimentare: gaz natural sau GPL
    Structura: otel inoxidabil
    Capacitate tavi cuptor: 10 tavi 40*60
    Consum gaz natural: 4.90 m3/h
    Connsum GPL: 3.65 kg/h
    Panou de control cu touchscreen LCD de 7"
    Temperatura de lucru ajustabila: 0-300 grade Celsius
    Timp ajustabil de gatire
    Termostat de siguranta
    Tensiune alimentare: 380V
    Asigura coacere uniforma datorita sistemului rotativ
    Iluminare interiaora cu halogen
    Prevazut cu dospitor si hota
    Putere dospitor: 4 kW
    Capacitate tavi dospitor: 12 tavi 40*60
    Greutate echipament: 427 kg

    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 9.050,00 € Special Price 7.239,00 € + TVA
    Favorite Compara
  5. Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ pe gaz cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    Cuptor profesional brutarie / patiserie rotativ pe gaz cu convectie si dospitor - 10 tavi 40*60
    EMP.GDKF-10-B
    Putere: 26.5 kW
    Dimensiuni (cm): 99*116*225
    Structura: otel vopsit in camp electrostatic
    Sursa de alimentare: gaz natural sau GPL
    Capacitate tavi cuptor: 10 tavi 40*60
    Panou de control cu touchscreen LCD de 7"
    Temperatura de lucru ajustabila: 0-300 grade Celsius
    Timp ajustabil de gatire
    Termostat de siguranta
    Asigura coacere uniforma datorita sistemului rotativ
    Iluminare interioara cu halogen
    Prevazut cu dospitor si hota
    Putere dospitor: 4 kW
    Capacitate tavi dospitor: 12 tavi 40*60
    Culore: negru
    Greutate echipament: 427 kg

    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  6. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    BRIOXVERFACILE
    Putere instalata: 2.5 kW
    Capacitate: 4 tavi 43.2*34.3 cm
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: exterior - vopsit in camp electrostatic, interior email si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 59*57.6*59.2
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Ceslsius
    Timer: 60 min
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru
    Greutate echipament: 36 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  7. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    BRIOXVERMULTIFUNZIONE
    Putere instalata: 2.8 kW
    Capacitate: 4 tavi 43.2*34.3 cm
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: exterior - vopsit in camp electrostatic, interior email si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 59*57.6*59.2
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si coacere multifunctionala
    Greutate echipament: 36 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  8. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    BRIOXFACILE
    Putere instalata: 2.5 kW
    Capacitate: 4 tavi 43.2*34.3 cm
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 59*57.6*59.2
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru
    Greutate echipament: 36 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  9. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 4 tavi
    BRIOXMULTIFUNZIONE
    Putere instalata: 2.8 kW
    Capacitate: 4 tavi 43.2*34.3 cm
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 59*57.6*59.2
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru, coacere multifunctionala
    Greutate echipament: 36 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  10. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 4 tavi
    BRIOXDIGIT
    Putere instalata: 2.7 kW
    Capacitate: 4 tavi 43.2*34.3 cm
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 59*57.6*59.2
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control digital, 10 programe, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 36 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  11. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 3 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 3 tavi
    MIDIFACILE
    Putere instalata: 3.2 kW
    Capacitate: 3 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 86*78.2*55.5
    Temperatura maxima de lucru 290 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru
    Greutate echipament: 59 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  12. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 3 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 3 tavi
    MIDIDIGITALE
    Putere instalata: 3.2 kW
    Capacitate: 3 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 86*78.2*55.5
    Temperatura maxima de lucru 290 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control digital cu 10 programe, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 59 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  13. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control electromecanic, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control electromecanic, 4 tavi
    MAXIFACILE
    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 86*78.2*63.5
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Optional tensiune alimentare: 380 V/50 Hz
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare
    Prevazut cu panou de control electromecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru
    Greutate echipament: 68 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  14. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control digital, 4 tavi
    MAXIDIGIT
    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 86*78.2*63.5
    Temperatura maxima de lucru 280 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Optional tensiune alimentare: 380 V/50 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare
    Prevazut cu panou de control digital cu 10 programe, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 68 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  15. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 4 tavi
    MEGABAKERY440M
    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*86.9*64.6
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Optional la cerere tensiune alimentare: 220 V/50 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare
    Timer: 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta
    Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece
    Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 72 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  16. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 4 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 4 tavi
    MEGABAKERY440D
    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*86.9*64.6
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Optional tensiune alimentare: 380 V/50 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze adjustabile
    Timer: 9h 59min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Poate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti. Parameters.
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 72 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  17. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 tavi
    -23%
    MEGABAKERY640M
    Putere instalata: 9.3 kW
    Capacitate: 6 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*91.1*77
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare
    Timer 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse.
    Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila
    Usa cu sticla termorezistenta
    Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece
    Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 80 kg
    Produs promotional
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 2.790,00 € Special Price 2.149,00 € + TVA
    Favorite Compara
  18. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 6 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 6 tavi
    MEGABAKERY640D
    Putere instalata: 9.3 kW
    Capacitate: 6 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*91.1*77
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze reglabile
    Timer: 9h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Poate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti.
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 80 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  19. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    -23%
    MEGABAKERY1040M
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.6*91.1*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu 3 ventilatoare, cu sens reversibil de rotatie
    Timer: 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exeterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 3.905,00 € Special Price 3.009,00 € + TVA
    Favorite Compara
  20. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    -23%
    MEGABAKERY1040D
    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):93.6*91.1*107
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Poate memora pana la 60 retete cu pana la 5 faze de gatire fiecare Functia Passo-a-Passo permite setarea facila a parametrilor doriti.
    Gama de cuptoare Mega Bakery este caracterizata de cuptoare de calitate la pret corect , solide, dotate cu sisteme flexibile de control a parametrilor pt a asigura o coacere uniforma in orice tava de produse. Camera de coacere din inox, cu colturi rotunjite pt a a asigura o curatare facila Usa cu sticla termorezistenta Sistem de ventilatie natural ce asigura izolare termica buna la interior in timp ce geamul exterior ramane rece Umiditate setata automat in functie de procesul de gatire pt a obtine rumenire perfecta si produse crocante.
    Greutate echipament: 95 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  21. Cuptor profesional patiserie Gierre cu convectie si abur, panou de control mecanic, 5 tavi
    Cuptor profesional patiserie Gierre cu convectie si abur, panou de control mecanic, 5 tavi
    BAKE500M
    Putere instalata: 7.9 kW
    Capacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    1 Ventilator cu sens reversibil de rotatie
    Timer: 120 min.
    Prevazut cu panou de control mecanic cu patru butoane rotative, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Aprindere programata automata-usureaza fluxul de munca prin intermediul functiei de aprindere programata ce suporta pana la cinci programari automate.
     In interiorul camerei de coacere se pot seta diferite niveluri de umiditate pentru a obtine cele mai bune rezultate de gatire. Evacuarea aburului in exces se face prin intermediul unei valve tip fluture aflata in partea superioara a cuptorului ce este legata la sistemul de evacuare. Actionarea acestei functii se face prin intermediul unei manete aflate deasupra panoului de control. Revenirea la mediul perfect in camera de coacere se face aproape instantaneu.  
    Peretii camerei de coacere sunt perforati pentru o mai buna circulare a aerului cald in interiorului cuptorului lucru ce duce la rezultate de gatire perfect omogene.
    Aceasta tehnologie patentata de Gierre , protejeaza produsele foarte delicate de fluxurile de aer directe care ar cauza uscarea excesiva a produsului finit.
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri.
    Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale.
    Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pentru coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.  
    Greutate echipament: 110 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  22. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 5 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 5 tavi
    BAKE500E
    Putere instalata: 7.9 kW
    Capacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    1 Ventilator cu sens reversibil de rotatie, 3 viteze
    Timer: 9h 59 min.
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu patru butoane rotative cu afisaj digital , posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Aprindere programata automata-usureaza fluxul de munca prin intermediul functiei de aprindere programata ce suporta pana la cinci programari automate.
     In interiorul camerei de coacere se pot seta diferite niveluri de umiditate pentru a obtine cele mai bune rezultate de gatire.
    Evacuarea aburului in exces se face prin intermediul unei valve tip fluture aflata in partea superioara a cuptorului ce este legata la sistemul de evacuare. Actionarea acestei functii se face prin intermediul unui buton aflat deasupra panoului de control. 
    Peretii camerei de coacere sunt perforati pentru o mai buna circulare a aerului cald in interiorului cuptorului lucru ce duce la rezultate de gatire perfect omogene.
    Aceasta tehnologie patentata de Gierre , protejeaza produsele foarte delicate de fluxurile de aer directe care ar cauza uscarea excesiva a produsului finit.
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri.
    Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale.
    Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pentru coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.  
    Greutate echipament: 110 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  23. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 5 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 5 tavi
    BAKE500P
    Putere instalata: 7.9 kW
    Capacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    1 Ventilator cu sens reversibil de rotatie, 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min.
    Prevazut cu panou de control electronic programabil  pana la 90 programa cu 10 faze de gatire,  posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Aprinderea programata automata-usureaza fluxul de munca prin intermediul functiei de aprindere programata ce suporta pana la cinci programari automate.
    In interiorul camerei de coacere se pot seta diferite niveluri de umiditate pentru a obtine cele mai bune rezultate de gatire.
    Evacuarea aburului in exces se face prin intermediul unei valve tip fluture aflata in partea superioara a cuptorului ce este legata la sistemul de evacuare. Actionarea acestei functii se face prin intermediul unui buton aflat deasupra panoului de control. 
    Peretii camerei de coacere sunt perforati pentru o mai buna circulare a aerului cald in interiorului cuptorului lucru ce duce la rezultate de gatire perfect omogene.
    Aceasta tehnologie patentata de Gierre , protejeaza produsele foarte delicate de fluxurile de aer directe care ar cauza uscarea excesiva a produsului finit.
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri.
    Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.  
    Greutate echipament: 110 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  24. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie, panou de control mecanic, 10 tavi
    BAKE1000M
    Putere instalata: 15.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Timer: 120 min 
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 162 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si functionalitate maxima.
    Cuptorul cu 10 tavi si panou de control mecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie.
    Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere.
    Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  25. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    BAKE1000E
    Putere instalata: 15.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 162 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.
    Cuptorul cu 10 tavi si panou de control electromecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  26. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 tavi
    BAKE1000P
    Putere instalata: 15.8 kW
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Posibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecare
    Kit USB
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control LCD programabil , posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate. 
    Greutate echipament: 162 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  27. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 5 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 5 tavi
    BAKE520M GAS
    Putere instalata: 13.8 kW- 11.600 Kcal
    Consum gaz: metan 1.56mc/h 1.088 Kg/h
    Capacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*88.4
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 122 kg
    Provenienta: Italia
    Cuptorul cu convectie Gierre Baketek asigura coacere uniforma si mutifunctionala datorita ventilatiei cu sens reversibil si injectiei de abur. Este recomandat pt a pregati croissante, produse de patiserie , bucatele mici de pizza , prajituri sau paine si produse de panificatie semipreparate. Distanta de 8 cm intre tavi permite si produselor mai inalte sa aiba loc sa creasca si sa se coaca uniform. Structura din inox AISI 304, email si sticla termorezistenta il fac ideal pentru locatii ca pub-uri, patiserii mici, cantine, sandwich sau snack baruri, magazine stradale sau benzinarii. Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur, coacere multifunctionala.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  28. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital , 5 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital , 5 tavi
    BAKE520E GAS
    Putere instalata: 13.8 kW- 11.600 Kcal
    Consum gaz:metan 1.56 mc/h
    Capacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu 3 viteze reglabile si sens reversibil de rotatie
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 115 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  29. Cuptor profesional GIRRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control LCD programabil ,5 tavi
    Cuptor profesional GIRRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control LCD programabil ,5 tavi
    BAKE520P GAS
    Putere instalata: 13.8 kW- 11.600 Kcal
    Consum gaz:metan 1.56 mc/h
    Capacitate: 5 tavi 60*40 cm sau 5 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*75.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Posibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecare
    Kit USB
    Ventilatie cu 3 viteze reglabile si sens reversibil de rotatie
    Prevazut cu panou de control LCD programabil, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 115 kg
    Provenienta: Italia
    Cuptorul cu convectie Gierre Baketek asigura coacere uniforma si mutifunctionala datorita ventilatiei cu sens reversibil si injectiei de abur. Este recomandat pt a pregati croissante, produse de patiserie , bucatele mici de pizza , prajituri sau paine si produse de panificatie semipreparate. Distanta de 8 cm intre tavi permite si produselor mai inalte sa aiba loc sa creasca si sa se coaca uniform. Structura din inox AISI 304, email si sticla termorezistenta il fac ideal pentru locatii ca pub-uri, patiserii mici, cantine, sandwich sau snack baruri, magazine stradale sau benzinarii. Prevazut cu panou de control LCD programabil, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur, coacere multifunctionala.
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate.  
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  30. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 tavi
    BAKE1020M GAS
    Putere instalata: 16 kW, 13.700 Kcal
    Consum gas: metan 1.560 m3/h
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 230V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare
    Timer: 120 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Linia Baketek este solutia inovativa de ultima generatie a Gierre creata pentru a satisfice si cei mai exigenti patiseri. Dezvoltate pentru a sustine creativitatea in domeniul patiseriei  cuptoarele Baketek ofera sisteme de gatire inteligente, cuprinzatoare, create avand in vedere specificul patiseriei Italiene dar si internationale. Linia Baketek este destinata laboratoarelor de patiserie sau brutarie pt coacerea produselor fresh fiind adecvata si pentru locatiile industriale in care se coc produse de panificatie sau cofetarie semipreparate. 
    Greutate echipament: 172 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  31. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, afisaj digital, 10 tavi
    BAKE1020E GAS
    Putere instalata: 16 kW, 13.700 Kcal
    Consum gas: metan 1.560 m3/h
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 172 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  32. Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE pe gaz cu convectie si abur, panou de control LCD programabil 10 tavi
    BAKE1020P GAS
    Putere instalata: 16 kW, 13.700 Kcal
    Consum gas: metan 1.560 m3/h GPL: 1.088 Kg/h
    Capacitate: 10 tavi 60*40 cm sau 10 tavi 66*46 cm
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 99.4*97.3*115.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Posibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecare
    Kit USB
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 2 ventilatoare, 3 viteze
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electronic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 172 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  33. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 16 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 16 tavi
    BAKE1600M
    Putere instalata: 23.7 kW
    Capacitate: 16 tavi 60*40 cm dispuse pe carucior, caruciorul nu este inclus in pret
    Distanta intre tavi: 8.8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 92*136.7*184.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 3 ventilatoare
    Hota motorizata cu extractie inclusa
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 337 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.
    Cuptorul cu 16 tavi si panou de control mecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  34. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control electronic, 16 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control electronic, 16 tavi
    BAKE1600E
    Putere instalata: 23.7 kW
    Capacitate: 16 tavi 60*40 cm dispuse pe carucior, caruciorul nu este inclus in pret
    Distanta intre tavi: 8.8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 92*136.7*184.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 3 ventilatoare, 3 viteze
    Hota motorizata cu extractie inclusa
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electronic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 337 kg
    Provenienta: Italia
    Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.
    Cuptorul cu 16 tavi si panou de control electronic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
    Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  35. Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil, 16 tavi
    Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control LCD programabil, 16 tavi
    BAKE1600P
    Putere instalata: 23.7 kW
    Capacitate: 16 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 8.8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 92*136.7*184.2
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 3 ventilatoare, 3  viteze
    Posibilitate de a memora pana la 90 programe de gatire cu pana la 10 faze de gatire fiecare
    Kit USB
    Hota motorizata cu extractie inclusa
    Timer: 9 h 59 min
    Prevazut cu panou de control electronic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Greutate echipament: 337 kg
     
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  36. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 6 cuve si panou de control mecanic
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 6 cuve si panou de control mecanic
    STR606M
    Putere instalata: 9.200 W
    Capacitate: 6 tavi 60*40 sau 6 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm): 49*65.5*63
    Dimensiuni externe (cm): 75.5*83*90
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Timer 0-120 min. + functie continua
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior cu halogen
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0%-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lung
    Prevazut cu panou de control mecanic
    Greutate echipament: 90 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  37. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 6 cuve si panou de control mecanic
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 6 cuve si panou de control mecanic
    STR606MGAS
    Putere instalata: 500 W
    Capacitate: 6 tavi 60*40 sau 6 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm): 49*65.5*63
    Dimensiuni externe (cm): 81.5*84*101.5
    Diametru horn: 150 mm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 13,5 kW_11620 Kcal/h
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0 - 100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Temporizator 0 - 120 min + mod continuu
    Panou de control mecanic
    Cuvele se introduc pe lung
    Greutate echipament: 104 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  38. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 6 cuve si panou de control touchscreen
    STR606V1
    Putere instalata: 9.200 W
    Capacitate: 6 tavi 60*40 sau 6 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interior (cm): 49*65.5*63
    Dimensiuni exterior (cm): 81.5*83*90
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control smart system
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru adaugarea salvarea retetelor favorite
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Spalare automata de ultima generatie
    Greutate echipament: 92 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  39. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 6 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 6 cuve si panou de control touchscreen
    STR606V1GAS
    Putere instalata: 500 W
    Capacitate: 6 tavi 60*40 sau 6 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm): 49*65.5*63
    Dimensiuni externe (cm): 81.5*84*101.5
    Diametru horn: 150 mm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 13,5 kW_11620 Kcal/h
    Panou de control smart system
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru adaugarea salvarea retetelor favorite
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Spalare automata de ultima generatie
    Greutate echipament: 104 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  40. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control mecanic
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control mecanic
    STR610M
    Putere instalata: 13.800 W
    Capacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm):49*65.5*93.5
    Dimensiuni externe (cm): 75.5*83*120.5
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Timer 0-120 min. + functie continua
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior cu halogen
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0%-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lung
    Prevazut cu panou de control mecanic
    Greutate echipament: 109 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  41. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 10 cuve si panou de control mecanic
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 10 cuve si panou de control mecanic
    STR610MGAS
    Putere instalata: 500 W
    Capacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm):49*65.5*93.5
    Dimensiuni externe (cm): 81.5*84*132
    Diametru horn: 150 mm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 18 kW 15480 Kcal/h
    Timer 0-120 min. + functie continua
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior cu halogen
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila 0%-100%
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Conexiune apa 3/4
    Cuvele se introduc pe lung
    Prevazut cu panou de control mecanic
    Greutate echipament: 127 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  42. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM electric cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    STR610V1
    Putere instalata: 13.800 W
    Capacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interior (cm): 49*65.5*93.5
    Dimensiuni exterior (cm): 81.5*83*120.5
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Panou de control smart system
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    6 optiuni de preparare
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru adaugarea salvarea retetelor favorite
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Conector sonda temperatura
    Spalare automata de ultima generatie
    Greutate echipament: 112 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  43. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 10 cuve si panou de control touchscreen
    STR610V1GAS
    Putere instalata: 500 W
    Capacitate: 10 tavi 60*40 sau 10 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni interne (cm): 49*65.5*93.5
    Dimensiuni externe (cm): 81.5*84*132
    Diametru horn: 150 mm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 18 kW_15480 Kcal/h
    Panou de control smart system
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    6 optiuni de preparare
    Conexiune apa 3/4
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurat
    Optiune pentru adaugarea salvarea retetelor favorite
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Spalare automata de ultima generatie 
    Greutate echipament: 127 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  44. Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 6 cuve si panou de control touchscreen
    Cuptor profesional gastronomie / patiserie FM pe gaz cu 6 cuve si panou de control touchscreen
    -27%
    RXB606V7GAS
    Putere instalata: 400 W
    Capacitate: 6 tavi 60*40 sau 6 cuve GN 1/1
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 81*88*109
    Diametru horn: 150 mm
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Putere gaz: 13,5 kW_11620 Kcal/h
    Panou de control smart system
    Alarma de incheiere a ciclului
    Comutator de siguranta pentru usa
    Termostat de siguranta
    Lumina interior LED
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie
    Umiditate reglabila
    Sticla interioara plianta pentru curatare
    Viteza ventilatie ajustabila
    Conexiune apa 3/4
    Conector sonda temperatura
    Control abur ajustabil
    Delta T
    Retete preconfigurate
    Optiune pentru adaugarea salvarea retetelor favorite
    Optiune pentru racire / preincalzire
    Cuvele se introduc pe lung
    Greutate echipament: 104 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Pret normal 5.412,00 € Special Price 3.949,00 € + TVA
    Favorite Compara
  45. Detergent set 120 pastile pentru cuptoarele cu autocuratare
    Detergent set 120 pastile pentru cuptoarele cu autocuratare
    -28%
    TPKTAB11
    Numar pastile: 120 buc.
    Compatibile cu cuptoare profesionale cu ciclu automat de curatare
    Pastilele sunt concepute pentru a degresa, a elimina rezidurile si a lasa camera cuptorului stralucitoare
    Nu sunt daunatoare componentelor cuptorului
    Produs promotional
    Pret normal 165,00 € Special Price 119,00 € + TVA
    Favorite Compara
  46. Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 3 cuve si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 3 cuve si panou de control mecanic
    RX203
    Putere instalata: 2.250 W
    Capacitate: 3 tavi 34*24 / 3 cuve GN 1/2
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):50*56*45
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Termostat de siguranta
    Umidificator inclus
    Temporizator 0 - 60 min. + functie continua
    Dotat cu: 3 tavi perforate din aluminiu
    Deschidere usa pe verticala de sus in jos
    Greutate echipament: 22 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  47. Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    RX304
    Putere instalata: 3.100 W
    Capacitate: 4 tavi 43*34 / 4 cuve GN 2/3
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):59*67*54
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Umidificator inclus
    Termostat de siguranta
    Umidificator inclus
    Temporizator 0 - 60 min. + functie continua
    Dotat cu: 4 tavi perforate din aluminiu
    Deschidere usa pe verticala de sus in jos
    Greutate echipament: 35 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
  48. Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    Cuptor profesional patiserie / gastronomie FM electric cu 4 tavi si panou de control mecanic
    RXL304
    Putere instalata: 3.100 W
    Capacitate: 4 tavi 43*34 / 4 cuve GN 2/3 
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm):59*67*54
    Distanta intre tavi: 8 cm
    Temperatura maxima de lucru 250 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Umidificator inclus
    Termostat de siguranta
    Temporizator 0 - 60 min. + functie continua
    Dotat cu: 4 tavi perforate din aluminiu
    Deschidere usa pe orizontala spre stanga
    Greutate echipament: 35 kg
    Cuptor profesional pentru horeca
    Favorite Compara
Tip afisare: Grid Lista

Afiseaza 1-48 din 83 produse

pe pagina
Descrescator
Language