Cuptor profesional patiserie GIERRE cu convectie si abur, panou de control mecanic, 16 tavi

Cod produs:
BAKE1600M
Descriere scurta:
Putere instalata: 23.7 kW
Capacitate: 16 tavi 60*40 cm dispuse pe carucior, caruciorul nu este inclus in pret
Distanta intre tavi: 8.8 cm
Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
Dimensiuni (cm): 92*136.7*184.2
Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
Presiune apa: 1,5-2 bari
Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, 3 ventilatoare
Hota motorizata cu extractie inclusa
Timer: 9 h 59 min
Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
Greutate echipament: 337 kg
Provenienta: Italia
Linia Baketek este dedicata obtinerii unor rezultate perfecte domeniului de patiserie sau brutarie, cu un efort minim, costuri si consum de energie reduse si funtionalitate maxima.
Cuptorul cu 16 tavi si panou de control mecanic este tot ceea ce aveti nevoie pentru o coacere perfecta a produselor de patiserie. Dotat cu ventilatie cu sens reversibil de rotatie el asigura o distribuire uniforma a caldurii in camera de coacere. Injectia directa de abur cu posibilitate de reglare a umiditatii permite formarea unei cruste perfecte la exterior in timp ce interiorul ramane moale.
Sistemul special de iluminare permite urmarirea procesului de coacere , usa din sticla termorezistenta mentine temperatura scazuta in jurul cuptorului.
 
Cuptor profesional pentru horeca
Share:
Produse similare
Specificatii produs
ModulUmidificare
Panou de controlElectromecanic
ProducatorGIERRE
Tip de alimentareAlimentare electrica
Tip sistem de incalzireCu convectie si abur
Capacitate16 tavi
Language