Product was successfully added to your shopping cart.

Video




Descarcati brosura

  • Gastronomy
  • Anterior

    Cuptor GIERRE gastro electric cu convectie si abur, panou mecanic, 4 cuve

    Anterior

    Cuptor GIERRE gastro electric cu convectie si abur, panou mecanic, 6 cuve

    Cuptor GIERRE gastro electric cu convectie si abur, afisaj digital, 4 cuve

    Cod produs: MEGAGASTRONOMY440DG

    Vizualizare de ansamblu rapida

    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*83*62
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz / la cerere tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze
    Timer: 9h 59 min
    Prevazut cu panou de control electromecanic cu afisaj digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatire
    Posibilitataea de a memora pana la 60 programe su 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor
    Ventilatia cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru
    Cuptoarele din gama Mega Gastronomy ofera esentialul necesar pt o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 72 kg






    Mai multe informatii

    Cod produs MEGAGASTRONOMY440DG
    Tip de alimentare Alimentare electrica
    Producator GIERRE
    Capacitate 4 tavi
    Panou de control Electromecanic
    Tip sistem de incalzire Cu convectie si abur

    Detalii

    Cuptorul gastronomic cu convectie profesional electric se utilizeaza in unitatile de alimentatie publica  gratie multiplelor avantaje pe care acesta le confera: datorita sistemului de ventilatie cu sens reversibil de rotatie caldura este distribuita uniform in camera de coacere, posibilitatea reglarii temperaturii de lucru in functie de necesitati, programarea timpului de coacere.
    Echipamentul asigura prepararea rapida a produselor, realizand astfel o productivitate ridicata, permitand servirea unui flux mare de clienti.
    Structura de otel-inox si sticla termorezistenta
     atat pentru interior cat si pentru exterior asigura durabilitatea echipamentului, , dar si o igienizare rapida si usoara.
    Functia de umidificare va permite gatirea perfecta a unei game largi de preparate, fara a le usca.
    Panoul de control digital, asigura usurinta in exploatare, fiind facil de utilizat chiar si de personal necalificat, si va asigura precizia programelor de gatire.