Filtre

Categorii produse

SPALATORIE PROFESIONALA

Filtreaza produse

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

SPALATORIE PROFESIONALA

Alegeti dintr-o gama variata de echipamente si utilaje spalatorie profesionala, ideale pentru hoteluri, spalatorie profesionala. Echipamente de calitate inalta la preturi competitive. Profita de reduceri, promotii si oferte speciale la masina de spalat, uscatoare, hidroextractoare, calandre si multe altele aflate in stoc. In oferta TOPK de echipamente si utileje spalatorie profesionala regasiti doar branduri recunoscute si de incredere.

Subcategorii

Masini de spalat (12)

TOPK va ofera o gama variata de masini de spalat de diverse capacitati ptr spalatoria  profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Uscatoare (6)

TOPK va ofera o gama variata de uscatoare de diverse capacitati ptr spalatoria  profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Hidroextractoare (4)

TOPK va ofera o gama variata de hidroextractoare de diverse capacitati ptr spalatoria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Calandre (14)

TOPK va ofera o gama variata de calandre de diverse capacitati ptr spalatoria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Inapoi Sus