Filtre

Categorii produse

ECHIPAMENTE FAST FOOD

Filtreaza produse

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

ECHIPAMENTE FAST FOOD

Alegeti dintr-o gama variata de echipamente si utilaje pentru snack (fast food), ideale pentru intreaga plaja de fast food-uri shaormerie, snack–bar, juice–bar, salad-bar. Echipamente de calitate inalta la preturi competitive. Profita de reduceri, promotii si oferte speciale la aparate kebab, salamandre, vitrine de banc, tostere, tostere conveyor, masini de gatit, grill-uri, grill-uri cu carbune natural, friteuze, bain marie, mese suport echipamente, mese calde cartofi, cuptoare cartofi copti (kumpir), aparate hot-dog, crepiere, aparate ptr bauturi inghetate si sucuri,dozatoare ketchup,aparate stors citrice si multe altele aflate in stoc. In oferta TOPK de echipamente snack (fast food) regasiti doar branduri recunoscute si de incredere.

Subcategorii

Aparat shaorma - Aparat kebab (12)

TOPK va ofera o gama variata de aparate de kebab cu alimentare electrica ori gaz, sistem incalzire ceramic si cu geam Robax, de diverse capacitati, cu sistem actionare tepusa in partea superioara sau inferioara ptr intreaga plaja de fast-fooduri  indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Salamandre (5)

TOPK  va ofera o gama variata de salamandre cu suprafata de lucru fixa ori mobila ptr intreaga plaja de fast-fooduri indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Vitrine de banc (70)

TOPK va ofera o gama variata de vitrine de banc, ptr servire sau autoservire, modul cald sau rece, ptr expunere pizza, hamburgeri, cartofi prajiti, patiserie, produse carne de pui, sandwich, mancare calda, salate, bauturi reci, cu 1, 2 sau 3 niveluri de expunere ptr intreaga plaja de fast-fooduri indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Toaster cu banda (7)

TOPK va ofera o gama variata de tostere cu banda ideale pentru prajit paine la micul dejun in restaurantele aglomerate sau pentru a incalzi sandvisuri. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Contact grill (9)

TOPK va ofera o gama variata de contact grill pt sandvis simple sau duble, ideale pentru incalzirea sau rumenirea sandvisurilor. Aceste echipamente sunt perfecte pt fast-fooduri, magazine de sandvisuri, cafenele sau benzinarii. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Masina de gatit (12)

TOPK va ofera o gama variata de masini de gatit cu alimentare electrica ori gaz, de banc sau cu cuptor electric, cu un ochi sau mai multe ptr intreaga plaja de fast fooduri indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Grilluri (22)

TOPK va ofera o gama variata de grilluri din linia 600 snack line, cu alimentare electrica ori gaz, din fonta ori otel, cu suprafata neteda, striata, cu roca vulcanica ori carbune natural, simpla sau mixta, ptr intreaga plaja de fast fooduri indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Grill carbune natural (6)

TOPK va ofera o gama variata de grilluri cu carbune natural, ptr intreaga plaja de fast fooduri indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Friteuza fast food (22)

TOPK va ofera o gama variata de friteuze cu alimentare electrica, cu o cuva sau doua, de capacitate mica sau mare ptr intreaga plaja de fast-fooduri indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Bain marie (13)

TOPK va ofera o gama variata de bain marie snack line cu alimentare electrica, cu o cuva sau doua,de capacitate mica sau mare,ptr intreaga plaja de fast fooduri indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dv.

Mese suport echipamente (1)

TOPK va ofera o gama variata mese suport echipament ptr intreaga plaja de fast fooduri indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Mese calde cartofi (4)

TOPK va ofera o gama variata mese calde cartofi ptr intreaga plaja de fast fooduri indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Cuptor cartofi copti (kumpir) (4)

TOPK va ofera o gama variata  cuptoare cartofi copti (kumpir) ptr intreaga plaja de fast fooduri indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Aparat hot-dog (5)

TOPK va ofera o gama variata  de aparate hot-dog, cu una sau mai multe tepuse, simplu sau tip roller ptr intreaga plaja de fast fooduri indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Crepiere (13)

TOPK va ofera o gama variata de crepiere cu alimentare electrica ori gaz, simplu sau dublu ptr intreaga plaja de fast fooduri indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Storcator citrice (10)

TOPK va ofera o gama variata de storcatoare citrice manuale sau electrice ideale pentru uz profesional in baruri, cafenele, fast-food-uri, supermarket sau magazine de fresh-uri. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Granita | Dozator iaurt si suc (36)

TOPK va ofera o gama variata de aparate ptr bauturi inghetate sau sucuri, cu 1, 2 sau 3 cuve, de diferite capacitati, ptr suc, iaurt, granita, inghetata soft, serbet ptr intreaga plaja de fast fooduri indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Dozator sosuri - ketchup, mustar, maioneza (10)

TOPK va ofera o gama variata de dozatoare ketchup, mustar ori maioneza, cu o cuva, doua sau trei, de diverse capacitati ptr intreaga plaja de fast fooduri indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Inapoi Sus