Filtre

Categorii produse

ECHIPAMENTE ROTISERIE

Filtreaza produse

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

ECHIPAMENTE ROTISERIE

Alegeti dintr-o gama variata de echipamente si utilaje pentru rotiserie, ideale pentru rotiserie, restaurant, fast food, catering. Echipamente de calitate inalta la preturi competitive. Profita de reduceri, promotii si oferte speciale la rotisoare, vitrine de banc si multe altele aflate in stoc. In oferta TOPK de echipamente si utilaje ptr rotiserie  regasiti doar branduri recunoscute si de incredere.

Subcategorii

Rotisor profesional (20)

TOPK va ofera o gama variata de rotisoare cu alimentare electrica ori gaz, cu tepuse ori cosuri, cu panou control mecanic ori electronic, cu suport ori fara, de capacitati diferite ptr rotisera profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Vitrine de banc (26)

TOPK va ofera o gama variata de vitrine de banc, ptr servire sau autoservire, modul cald sau rece, ptr expunere pizza, hamburgeri, cartofi prajiti, patiserie, produse carne de pui, sandwich, mancare calda, salate, bauturi reci, cu 1, 2 sau 3 niveluri de expunere ptr intreaga plaja de fast-fooduri  indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Inapoi Sus