Filtre

Categorii produse

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

TOPK produce mobilier inox la comanda pentru HoReCa

DATA: 2013-09-11

Activitatea TOPK s-a extins in mod firesc si in sectorul de productie mobilier de inox. Ca o consecinta a numeroaselor cereri primite pt mobilier HORECA cu dimensiuni sau caracterisici speciale am hotarat sa ne concentram mai intens asupra aceste ramuri de activitate. Astfel, am modernizat linia de productie pentru a putea face fata unui ritm de lucru mai intens, pentru a scurta timpul de executie si pentru a mari gama de obiecte produse. Executam la comanda obiecte unicat sau in serie mica pentru industria alimentara.  

 

Elementele de mobilier inox produse de TOPK au finisaje de inalta calitate fiind realizate din cel mai bun  inox alimentar. Gama extinsa cuprinde mai ales mobilier cu dimensiuni si design special dar si standard pentru pescarie, avicole, restaurante, patiserii. Indiferent ca este vorba de mese, carucioare, dulapuri, spalatoare, rafturi, rastele sau alt proiect special, va garantam calitatea lucrarii si adaptam totul pentru a se integra perfect in spatiul de care dispuneti.

 

Oferim consultanta si asistenta la proiectarea mobilierului special din inox. Productia se face fie dupa schitele clientilor, fie dupa schite elaborate in mod asistat pe calculator de catre departamentul nostru de proiectare. Ideile si proiectele sunt transpuse intr-o simulare 3D pentru a ne asigura ca ele corespund intocmai cerintelor. TOPK este certificata ISO 9001, 9002, 14001 si OSHAS 18001 deci puteti avea incredere completa in calitatea lucrarilor noastre.

 

Pentru detalii, cereri si preturi ne puteti contacta la info@topk.ro sau la 021.350.20.34/35/36 sau pe mobil la 0722 294 088; 0745 370 065.

Inapoi Sus