Filtre

Categorii produse

ECHIPAMENTE PIZZERIE

Filtreaza produse

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

ECHIPAMENTE PIZZERIE

Alegeti dintr-o gama variata de echipamente si utilaje pentru pizzerie, ideale pentru pizzerii, restaurante, fabrici pizza semi-preparata. Echipamente de calitate inalta la preturi competitive. Profita de reduceri, promotii si oferte speciale la cuptoare pizza, cuptoare conveyor, tejghele preparare pizza, vitrina ingrediente pizza, vitrine calde expunere pizza, malaxoare, formatoare aluat, portionatoare aluat, rotunjitor aluat, masina combi aluat, masina feliatoare mezeluri, dozatoare ketchup, accesorii pizza si multe altele aflate in stoc. In oferta TOPK de echipamente si utilaje ptr pizza regasiti doar branduri recunoscute si de incredere.

Subcategorii

Cuptor pizza (77)

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare de pizza, de diverse capacitati, cu diverse dimensiuni ptr blatul de pizza, cu o camera sau doua de coacere, ideale pt pizzeria dvs profesionala, indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Cuptoare cu banda pt pizza (20)

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare de pizza conveyoure, de diverse capacitati, cu diverse dimensiuni ptr blatul de pizza, ptr pizzeria dvs profesionala, indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Masa pizza (38)

TOPK va ofera o gama variata  mese reci pt pizza, de tejghele preparare pizza cu suprafata de lucru sau cu expunere cuve, din granit, marmura sau inox, cu sau fara sertare paline, cu nr diferite de cuve ptr o pizzerie indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Vitrina ingrediente pizza (12)

TOPK va ofera o gama variata de vitrine ingrediente pizza, cu nr diferite de cuve si de dimensiuni diferite ptr o pizzerie indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Vitrina calda expunere pizza (12)

TOPK va ofera o gama variata de vitrine calde expunere pizza, cu 1, 2 sau 3 nivele de expunere, fara suport de banc, cu masa neutra ptr pizzeria dvs, indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Malaxor pizza (31)

TOPK va ofera o gama variata de malaxoare, cu cap fix sau rabatabil, cu spirala ori cu furca, de diverse capacitati ptr o pizzerie indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Formator aluat pizza (15)

TOPK va ofera o gama variata de formatoare aluat, cu preincalzire sau fara, cu diverse dimensiuni ptr pizzeria dvs, indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Portionatoare aluat (81)

TOPK va ofera o gama variata de portionatoare aluat cu divizoare rectangulare, rotunde, hexagonale ori cu gratare, cu panoul de control automat, semi-automatori mecanic, cu forme paline sau diverse, ptr aluat ori unt, pentru pizzeria dvs profesionala, indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Rotunjitoare aluat (2)

TOPK va ofera o gama variata de rotunjitoare aluat pentru pizzeria dvs. profesionala, indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret pentru echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Masini combi aluat (2)

TOPK va ofera o gama variata de masini combi aluat, pentru pizzeria dvs. profesionala, indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret, pentru echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Feliator mezeluri pizzerie (4)

TOPK va ofera o gama variata de feliatoare mezeluri ptr o pizzerie indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Dozatoare sosuri (10)

TOPK va ofera o gama variata de dozatoare ketchup, mustar ori maioneza, cu o cuva, doua sau trei, de diverse capacitati ptr o pizzerie indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Accesorii pizzerie (54)

TOPK  va ofera o gama variata  de accesorii ptr o pizzerie indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dv.

Inapoi Sus