Filtre

Categorii produse

UTILAJE PATISERIE

Filtreaza produse

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

UTILAJE PATISERIE

Alegeti dintr-o gama variata de echipamente si utilaje pentru  patiserii, ideale pentru covrigarie, patiserie etc. Echipamente de calitate inalta la preturi competitive. Profita de reduceri, promotii si oferte speciale la mixere planetare,malaxoare, cuttere, masini de turat aluat, divizoare aluat, masina ptr crema risotto bechamel, echipamente gogoserie si multe altele aflate in stoc. In oferta TOPK de echipamente si utilaje ptr patiserii regasiti doar branduri recunoscute si de incredere.

Subcategorii

Mixere planetare (36)

TOPK va ofera o gama variata de mixere planetare, cu panou control electromecanic sau electronic, de diverse capacitati ptr o patiserie profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Malaxor patiserie (31)

TOPK va ofera o gama variata  de malaxoare, cu cap fix sau rabatabil, cu spirala ori cu furca, de diverse capacitati ptr o patiserie profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Masina de turat aluat (14)

TOPK va ofera o gama variata de masini de turat aluat, cu suport fix ori mobil, de diverse capacitati ptr o patiserie profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Divizor aluat (18)

TOPK va ofera o gama variata de portionatoare aluat cu divizoare rectangulare, rotunde, hexagonale ori cu gratare, cu panoul de control automat, semi-automatori mecanic, cu forme paline sau diverse, ptr aluat ori unt ptr o patiserie indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Echipamente gogoserie (11)

TOPK va ofera o gama variata  de masini automate de gogosi,friteuze ptr gogosi, de diverse capacitati ptr o patiserie profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Masini pentru crema, risotto, bechamel (4)

TOPK va ofera o gama variata de masini de fiert crema, masini ptr aluat moasle, masini ptr crema risotto ori bechamel, de diverse capacitati ptr o patiserie profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Cuttere (2)

TOPK va ofera o gama variata de cuttere mixer sau masini de rasnit, de diverse capacitati ptr o patiserie profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Inapoi Sus