Filtre

Categorii produse

MOBILA INOX

Filtreaza produse

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

MOBILA INOX

Alegeti dintr-o gama variata de echipamente mobilier de inox, ideal pentru baruri, pescarie, carmangerie brutarie, catering, hotel, restaurant. Echipamente de calitate inalta la preturi competitive. Profita de reduceri, promotii si oferte speciale la mese de lucru, mese ptr spalatorie, robineti si dusuri, chiuvete cu actionare la picior sau senzor, carucioare inox hotel, sisteme de pardoseala si sisteme de colectare ulei, raft inox ptr depozitare, polite si dulapuri perete, pubele inox, sisteme antiinsecte si multe altele aflate in stoc. In oferta TOPK de mobilier inox regasiti doar branduri recunoscute si de incredere.

Subcategorii

Masa de lucru inox (255)

TOPK este producator de mese de inox de aceea executam la comanda mese de lucru din inox sau cu blat de polietilena la dimensiuni speciale, cu caracteristici diferite. Pentru o oferta personalizata luati legatura cu un consultant de vanzari TOPK. Alegeti dintr-o gama variata de mese de lucru de inox, polietilena ori marmura, fixe sau mobile, cu polite sau fara, tip dulap deschis sau inchis cu usi glisante  ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs. 

 

Masa inox cu spalator (116)

TOPK va ofera o gama variata de spalatoare din inox si mese spalatorie cu suport inchis sau deschis, cu 1, 2 sau 3 cuve, cu picurator sau fara, cu orificiu debarasare sau cu scurgere ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Robineti si dusuri extractabile (16)

TOPK va ofera o gama variata de robineti si dusuri, de perete, de masa ori de tejghea ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Carucior inox (58)

TOPK va ofera o gama variata de carucioare din inox la dimensiuni standard  produce mobilier din inox la comanda, inclusiv carucioare din inox la dimensiuni speciale. Daca aveti nevoie de un carucior din inox cu dimensiuni sau caracteristici speciale care nu se regaseste in oferat luati legatura cu un consultant de vanzari. 

Polita inox | Dulap inox (65)

TOPK este producator de mobilier de inox de aceea executam la comanda polita si dulapuri de perete inox pentru depozitare cu dimensiuni diferite. Pentru o oferta personalizata luati legatura cu un consultant de vanzari TOPK. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr polite si dulapuri de perete produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs. 

Hota inox profesionala (187)

TOPK vinde si produce hote profesionale din inox pentru bucatarie, din inox calitate horeca. Ai nevoie de o hota la dimensiuni speciale? Ia legatura cu un consultant de vanzari TOPK pt o oferta personalizata. 

Rafturi inox pentru depozitare (28)

TOPK este producator de mobilier de inox de aceea executam la comanda rafturi inox pentru depozitare, cu polite netede sau perforate, cu dimensiuni diferite. Pentru o oferta personalizata luati legatura cu un consultant de vanzari TOPK. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr rafturi produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs. 

Rafturi depozitare din sarma inox (12)

TOPK va ofera rafturi din sarma de inox pentru depozitarea oalelor, tavilor si ustensilelor de bucatarie. Rafturile din sarma de inox sunt o solutie convenienta de depozitare pe inaltime, asigurandu-va utilizarea optima chiar a celui mai mic spatiu disponibil.  

Pubele inox (7)

Pentru o oferta personalizata luati legatura cu un consultant de vanzari TOPK. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr rafturi produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs. 

Sisteme antiinsecte (insectocutoare) (2)

Pentru o oferta personalizata luati legatura cu un consultant de vanzari TOPK. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr rafturi produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs. 

Inapoi Sus