Filtre

Categorii produse

MASINI DE PREPARARE

Filtreaza produse

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

MASINI DE PREPARARE

Alegeti dintr-o gama variata de masini de preparare, ideale pentru intreaga plaja de fast food-uri, catering, restaurante, patiseri, pizzerie, brutarie. Echipamente de calitate inalta la preturi competitive. Profita de reduceri, promotii si oferte speciale la feliatoare vegetale, cuttere de banc, cuttere verticale, blixere, mixere manuale, masini de curatat cartofi, masini de tocat si razuit, feliatoare mezeluri si carne si multe altele aflate in stoc. In oferta TOPK de masini de preparare regasiti doar branduri recunoscute si de incredere.

Subcategorii

Masina de taiat legume (12)

TOPK  va ofera o gama variata de masini si aparate de taiat legume sau feliatoare vegetale cu 1 si 2 viteze sau cu variatoare de viteza de diverse capacitati ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dv.

Cuttere de banc (12)

TOPK va ofera o gama variata de cuttere de banc cu 1, 2 sau variatoare de viteza de diverse capacitati ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Cutter vertical (2)

TOPK va ofera o gama variata de cutter mixer vertical cu 1, 2 sau variatoare de viteza de diverse capacitati ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Blixer: blender mixer (25)

TOPK va ofera o gama variata de blixer cu 1, 2 sau variatoare de viteza de diverse capacitati ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Mixer manual (5)

TOPK va ofera o gama variata de mixere manuale cu 1, 2 sau variatoare de viteza de diverse capacitati ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dv.

Masina de curatat cartofi (10)

TOPK va ofera o gama variata de masini de curatat cartofi de viteza de diverse capacitati ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Masina de tocat carne | Masina de razuit (3)

TOPK va ofera o gama variata de masini de tocat si razuit de diverse capacitati ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Feliator mezeluri - Feliator carne (30)

TOPK va ofera o gama variata de feliatoare mezeluri si carne, automate sau semiautomate, de diverse capacitati ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Masini de ambalat (25)

TOPK  va ofera o gama variata  de masini de ambalat cu folie ori in vid, de ambalat caserole,in tunel de aer fierbinte sau in atmosfera controlata, de diverse capacitati ptr carmangeria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Inapoi Sus