Filtre

Categorii produse

MASINA DE SPALAT VASE SI MASINA IGIENIZAT

Filtreaza produse

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

MASINA DE SPALAT VASE SI MASINA IGIENIZAT

Alegeti dintr-o gama variata de echipamente si masini de spalat/igienizat, ideale pentru baruri, pescarie, carmangerie, brutarie, catering hotel, restaurant. Echipamente de calitate inalta la preturi competitive. Profita de reduceri, promotii si oferte speciale la masini de spalat vase/pahare, masini de spalat navete, masini de igenizat si multe altele aflate in stoc. In oferta TOPK de echipamente si masini de spalat  regasiti doar branduri recunoscute si de incredere.

Subcategorii

Masina de spalat vase si pahare (148)

TOPK va ofera o gama variata de masini de spalat vase si pahare, cu panou control eletronic sau electromecanic, cu deschidere frontala, tunel sau tip capac ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Masina de spalat navete (16)

TOPK va ofera o gama variata de masini de spalat navete cu panou electromecanic sau electronic, de diverse capacitati ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Masini de igienizat (3)

TOPK va ofera o gama variata de masini de igenizat ptr lustruit tacamuri si ptr degresat si igenizat ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Dusuri (4)

Pentru o oferta personalizata luati legatura cu un consultant de vanzari TOPK. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr rafturi produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs. 

Accesorii masina de spalat si igienizat (79)

Pentru o oferta personalizata luati legatura cu un consultant de vanzari TOPK. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr rafturi produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs. 

Masini de lustruit tacamuri (4)

TOPK va ofera o gama variata de masini de lustruit tacamuri si ptr degresat si igenizat ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Inapoi Sus