Filtre

Categorii produse

ECHIPAMENTE GELATERIE

Filtreaza produse

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

ECHIPAMENTE GELATERIE

Alegeti dintr-o gama variata de echipamente si utilaje gelaterie, ideale pentru cofetarii, parcuri de distractie, restaurante. Echipamente de calitate inalta la preturi competitive. Profita de reduceri, promotii si oferte speciale la masini de inghetata, masini multifunctionale inghetata si crema, pasteurizatoare, boiler, abatitoare si maturatoare, aparate de omogenizat crema, aparate stradale de inghetata, laborator inghetata, vitrine inghetata si multe altele aflate in stoc. In oferta TOPK de echipamente si utilaje gelaterie regasiti doar branduri recunoscute si de incredere.

Subcategorii

Masini de inghetata (27)

TOPK va ofera o gama variata de masini de inghetata de banc sau cu suport mobil ori tip turn, cu extractie manuala sau automanta de capacitati diverse ptr gelateria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Masini multifunctionale inghetata si crema (15)

TOPK va ofera o gama variata de masini multifunctionale de inghetata si crema de banc sau cu suport mobil ori tip turn, cu extractie manuala sau automanta de capacitati diverse, ptr gem, zahar invertit sau crema ptr gelateria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Pasteurizatoare (5)

TOPK va ofera o gama variata de pasteurizatoare inghetata, electronice sau electromagnetice, de diverse capacitati  ptr gelateria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Boiler (1)

TOPK va ofera o gama variata de boiler de diverse capacitati ptr gelateria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Abatitoare si maturatoare (4)

TOPK va ofera o gama variata abatitoare si maturatoare de diverse capacitati  ptr gelateria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Aparate de omogenizat crema (5)

TOPK va ofera o gama variata aparate de omogenizat crema de diverse capacitati ptr gelateria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Aparate stradale de inghetata (36)

TOPK va ofera o gama variata de aparate stradale de inghetata de banc sau cu suport mobil ori tip turn, cu un grup, doua sau trei, de capacitati diverse ptr gelateria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Laborator inghetata (4)

TOPK va ofera o gama variata de laborator de inghetata, linie completa productie inghetata, instalatie cu circuit inchis ptr inghetata de capacitati diverse ptr gelateria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Vitrine inghetata (26)

TOPK va ofera o gama variata de vitrine de inghetata de capacitati diverse ptr gelateria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Inapoi Sus