Filtre

Categorii produse

FRITEUZA SUB PRESIUNE

Filtreaza produse

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

FRITEUZA SUB PRESIUNE

Alegeti dintr-o gama variata de friteuze sub presiune, ideale pentru fast food-uri, catering, restaurante. Echipamente de calitate inalta la preturi competitive. Profita de reduceri, promotii si oferte speciale la friteuze sub presiune, masa preparare pui, unitati filtrare ulei si multe altele aflate in stoc. In oferta TOPK de friteuze sub presiune regasiti doar branduri recunoscute si de incredere.

Subcategorii

Friteuza sub presiune (9)

Friteuzele sub presiune comercializate de TOPK sunt echipamente speciale, de cea mai inalta calitate, destinate prepararii cat mai rapide a alimentelor in crusta crocanta prin prajire sub presiune. Astfel ele ajuta substantial la reducerea timpului de preparare, a uleiului folosit, imbunatateste aspectul si calitatea produsului finit si fac economie de energie. Rezultatele obtinute prin prajirea sub presiune nu pot fi egalate de nici un alt fel de metoda de preparare similara motiv pentru care recomandam friteuzele sub presiune pt utilizare in fast food, restaurant, catering sau orice alta bucatarie profesionala. folosind aceste friteuze veti aduce un plus de savoare si diversitate meniului dvs.

Accesorii friteuze sub presiune (5)

Accesoriile destinate friteuzelor cu presiune sunt menite sa usureze si mai mult treaba din bucataria profesionala. In categoria accesorii veti gasi mese de preparare si filtre de ulei. Mesele de preparare produse in crusta difera  de cele traditionale prin faptul ca sunt proiectate cu cuva pt marinada umeda cu actionare la picior, o sita pentru resturile de faina si spatiu de depozitare pt puiul pane. Filtrele de ulei va permit curatatrea de rezisuuri a uleiului folosit si adtfel prelungesc durata de utilizare facand economie de materie prima. Recomandam utilizarea acestor accesorii impreuna cu orice friteuza cu presiune deoarece va ajuta sa faceti o economie substantiala de materie prima. 

Inapoi Sus