Filtre

Categorii produse

ECHIPAMENTE FRIGORIFICE

Filtreaza produse

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

ECHIPAMENTE FRIGORIFICE

Alegeti dintr-o gama variata de echipamente frigorifice, ideale pentru bucatarii profesionale, fast food-uri, catering, restaurante, patiserii, pizzerie, brutarie. Comandati echipamente de calitate inalta la preturi competitive. Profitati de reduceri, promotii si oferte speciale la dulapuri frigorifice verticale, tejghele refrigerare si congelare, vitrine frigorifice, lazi ptr congelare si refrigerare, aparate ptr bauturi inghetate si sucuri si multe altele aflate in stoc. In oferta TOPK de echipamente frigorifice regasiti doar branduri recunoscute si de incredere.

Subcategorii

Dulap frigorific | Frigider profesional inox (66)

TOPK va ofera o gama variata de frigidere profesionale si dulapuri frigorifice verticale din inox, modul simplu, dublu ori triplu, sistem racire static sau ventilat, cu regim frigorific de refrigerare sau congelare, de diverse dimensiuni ptr o bucatarie profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Masa frigorifica (72)

TOPK va ofera o gama variata de mese reci si tejghele frigorifice, cu suprafata lucru cu expunere cuve, cu chiuveta sau incastrata, cu sertare sau usi, cu blat granit, inox ori marmura, sistem racire static sau ventilat, cu regim frigorific de refrigerare sau congelare, de diverse dimensiuni ptr o bucatarie profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Vitrine frigorifice (36)

TOPK va ofera o gama variata de vitrine frigorifice sau de congelare verticale sau de banc, vitrine frigorifice pentru maturare carne, vitrine de vin cu structura din lemn, aluminiu sau inox, vitrine de bar, vitrine pentru ingrediente sau antreuri. Vitrinele verticale din oferta au sistem de racire static sau ventilat, sunt simple sau duble si pot fi accesorizate cu diferite tipuri de iluminare, gratare, carlige sau alte accesorii pt a se potrivi afacerii dvs. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Lazi congelare si refrigerare (73)

TOPK va ofera o gama variata de lazi frigorifice ptr congelare refrigerare, cu capac de sticla ori mat, cu capac glisant ori tip lift-up, de diverse dimensiuni ideale pentru stocarea de produse in orice mini market, supermarket, benzinarie sau magazin alimentare, dar si ptr orice bucatarie profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Aparat inghetata, suc si bauturi (25)

TOPK va ofera o gama variata de aparate ptr bauturi inghetate sau sucuri, cu 1, 2 sau 3 bazine, de diferite capacitati, ptr prepararea de suc, iaurt, granita, inghetata soft, sorbet ideale pentru fast food, bar, gelaterie, covrigarie, restaurant sau catering. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Inapoi Sus