Filtre

Categorii produse

ECHIPAMENTE BUCATARIE

Filtreaza produse

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

ECHIPAMENTE BUCATARIE

Alegeti dintr-o gama variata de echipamente si utilaje pentru bucatarie calda liniile 600, 700 si 900, ideale pentru bucataria profesionala, catering, restaurant, cantina, autoservire. Echipamente de calitate inalta la preturi competitive. Profitati de reduceri, promotii si oferte speciale la masini de gatit, grilluri, friteuze, tigai basculante, mese calde de cartofi, bain marie, aparate fiert paste ,marmite, cuptoare bloc termic, mese bloc termic, dulapuri bloc termic, sisteme sustinere linie centrala, aragaze podea, plite cu inductie, cuptoare cu microunde, fierbatoare orez, salamandre, sterilizatoare cutite si multe altele aflate in stoc. In oferta TOPK de echipamente bucatarie calda regasiti doar branduri recunoscute si de incredere ca ATA sau OZTI .

Subcategorii

Masina de gatit (217)

TOPK  va ofera o gama variata de masini de gatit cu alimentare electrica ori gaz, cu placi radiante, suprafata vetroceramica ori arzatoare, cu suport tip dulap (inchis ori deschis) cu cuptor ori de banc ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr un aragaz profesional produs cu ultima tehnologie, dedicat nevoilor dvs.

 

Grill profesional (173)

TOPK va ofera o gama variata de grilluri cu alimentare electrica ori gaz,din fonta ori otel, cu suprafata neteda, striata, cu roca vulcanica ori carbune natural, simpla sau mixta, cu suport tip dulap (inchis ori deschis) ori de banc ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Friteuza profesionala (37)

TOPK  va ofera o gama variata de friteuze profesionale cu alimentare electrica ori gaz, cu o cuva sau doua, de capacitate mica sau mare, cu suport tip dulap (inchis ori deschis) ori de banc ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Masini de gatit multifunctionale (4)

TOPK va ofera o gama variata de masini de gatit multifunctionale cu alimentare electrica ori gaz, cu o cuva sau doua, de capacitate mica sau mare, cu suport tip dulap (inchis ori deschis) ori de banc ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Mese calde cartofi (5)

TOPK  va ofera o gama variata de mese calde de cartofi de capacitate mica sau mare,cu suport tip dulap (inchis ori deschis) ori de banc ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Bain marie (26)

TOPK va ofera o gama variata de bain marie cu alimentare electrica ori gaz, cu o cuva sau doua, de capacitate mica sau mare, cu suport tip dulap (inchis ori deschis) ori de banc ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Masina fiert paste (14)

TOPK va ofera o gama variata de masini de fiert paste cu alimentare electrica ori gaz,cu o cuva sau doua, de capacitate mica sau mare, cu suport tip dulap (inchis ori deschis) ori de banc ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Tigai basculante (22)

TOPK va ofera o gama variata de tigai basculante cu alimentare electrica ori gaz, de capacitate mica sau mare, cu suport tip dulap (inchis ori deschis) ori de banc, cu actionare electrica sau manuala ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

 

Marmite (32)

TOPK va ofera o gama variata de marmite si pentole cu alimentare electrica, abur ori gaz,de capacitate mica sau mare, cu incalzire directa ori indirecta ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

 

Cuptoare bloc termic (6)

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare bloc termic cu alimentare electrica ori gaz, ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

 

Mese bloc termic (28)

TOPK va ofera o gama variata de mese neutre de bloc termic cu suport inchis ori deschis, fara suport, modul simplu sau dublu, cu sertare ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

 

Dulapuri bloc termic (22)

TOPK va ofera o gama variata de dulapuri bloc termic cu suport inchis ori deschis, fara suport, modul simplu, dublu sau triplu ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Aragaze podea (4)

TOPK va ofera o gama variata de aragaze de podea cu un ochi sau doua, cu diverse dimensiuni ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Plite cu inductie (4)

TOPK va ofera o gama variata de plite cu inductie cu unul sau doua ochiuri, cu panou control mecanic sau electronic, ptr mentinut la cald ori gatit, ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Cuptor microunde (5)

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare cu microunde profesionale pt uz horeca de diverse capacitati ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

 

Aparat fiert orez (2)

TOPK va ofera o gama variata de fierbatoare orez de diverse capacitati ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

 

Salamandre (9)

TOPK  va ofera o gama variata de salamandre cu suprafata de lucru fixa ori mobila ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Sterilizator cutite (3)

TOPK va ofera o gama variata de sterilizatoare cutite, cu modul simplu sau dublu ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

 

Inapoi Sus