Filtre

Categorii produse

ECHIPAMENTE BAR

Filtreaza produse

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

ECHIPAMENTE BAR

Alegeti dintr-o gama variata echipamente de baruri, ideale pentru pub, club, hotel, restaurant. Echipamente de calitate inalta la preturi competitive. Profita de reduceri, promotii si oferte la echipamente preparare, aparate lustruit pahare, esspresoare si dozatoare bauturi, sisteme de racire, aparate ptr bauturi inghetate si sucuri si multe altele aflate in stoc. In oferta TOPK de echipamente de bar regasiti doar branduri recunoscute si de incredere.

Subcategorii

Echipamente preparare (21)

TOPK va ofera o gama variata de echipamente de preparare ptr bar, bledere shakere, ptr storcator citrice si ptr spart gheata ptr barul profesionist indiferent de capacitatea lui. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Espressoare si dozatoare bauturi (81)

TOPK va ofera o gama variata de espressoare si dozatoare cu 1, 2 sau 3 grupuri, automat ori semiautomat, dozator ceai, apa, cafea, ciocolata, cafetiera, termos, masina automata instant, si multe accesorii ptr espressoare si dozatoare ptr barul profesionist  indiferent de capacitatea lui. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Storcatoare citrice (10)

TOPK va ofera o gama variata de aparate stors citrice manuale sau electrice si storcatoare profesionale ideale pentru uz profesional in baruri, cafenele, fast-food-uri, supermarket sau magazine de fresh-uri. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Aparate pt bauturi inghetate si sucuri (25)

TOPK va ofera o gama variata de aparate ptr bauturi inghetate sau sucuri, cu 1, 2 sau 3 cuve, de diferite capacitati, ptr suc, iaurt, granita, inghetata soft, serbet ptr barul profesionist indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Sisteme de racire (11)

TOPK va ofera o gama variata frigidere de bar cu refrigerare sau congelare, cu usi batante sau glisante, simple duble sau triple, de diverse capacitati ptr barul profesionist indiferent de capacitatea lui. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Aparate lustruit pahare (2)

TOPK va ofera o gama variata de aparate lustruit pahare ptr barul profesionist indiferent de capacitatea lui. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Inapoi Sus