Filtre

Categorii produse

CUPTOR PROFESIONAL

Filtreaza produse

Tip de alimentare

Panou de control

Capacitate

Tip sistem incalzire

Tip tavi utilizate

Producator

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

Cuptoare gastronomice | Cuptoare convectie Cuptoare gastronomice | Cuptoare convectie

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare de gastronomie electrice sau pe gaz, cu convectie sau cu abur, cu cuve GN de capacitati diferite dedicate bucatariei profesionale indiferent de dimensiunea ei. Cuptorele comercializate de TOPK sunt perfecte pentru pregatirea alimentelor in mod optim, ideale pentru a fi folosite in restaurante, cantine, catering-uri sau fast food, avand capacitati de la 4 la 40 de tavi. Designul ergonomic, gama variata de tehnologii de la cele mai simple la cele mai elevate va asigura un proces de preparare eficient si sigur pentru orice tip de preparat. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr cuptoare gastronomice produse in Italia sau Turcia cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

«1 2»

Produse

  • Cuptor GIERRE gastro cu convectie si abur, panou de control mecanic, 4 cuve

    MEGAGASTRONOMY440MG


    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*83*62
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Optional tensiune alimentare: 380 V/50 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare
    Timer: 120 min
    Panou de control mecanic cu 4 butoane pt controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire
    Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati
    Cele 2 ventilatoare cu sens reversibil ususreaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma
    Cuptoarele din gama Mega Gastronomy ofera esentialul necesar pt o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 72 kg


  • Cuptor GIERRE gastro cu convectie si abur, panou de control digital, 4 cuve

    MEGAGASTRONOMY440DG


    Putere instalata: 6.3 kW
    Capacitate: 4 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*83*62
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Optional tensiune alimentare: 380 V/50 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze
    Timer: 9h 59 min
    Prevazut cu panou de control digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatire
    Posibilitataea de a memora pana la 60 programe su 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor
    Ventilatia cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru
    Cuptoarele din gama Mega Gastronomy ofera esentialul necesar pt o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 72 kg


  • Cuptor GIERRE gastro cu convectie si abur, panou de control mecanic, 6 cuve

    MEGAGASTRONOMY640MG


    Putere instalata: 9.3 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*83*74.5
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Optional tensiune alimentare: 380 V/50 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare
    Timer: 120 min
    Panou de control mecanic cu 4 butoane pt controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire
    Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati
    Cele 2 ventilatoare cu sens reversibil ususreaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma
    Cuptoarele din gama Mega Gastronomy ofera esentialul necesar pt o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 80 kg


  • Cuptor GIERRE gastro cu convectie si abur, panou de control digital, 6 cuve

    MEGAGASTRONOMY640DG


    Putere instalata: 9.3 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*83*74.5
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Optional tensiune alimentare: 380 V/50 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 2 ventilatoare cu 3 viteze
    Timer: 9h 59 min
    Prevazut cu panou de control digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatire
    Posibilitataea de a memora pana la 60 programe su 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor
    Ventilatia cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru
    Cuptoarele din gama Mega Gastronomy ofera esentialul necesar pt o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 80 kg


  • Cuptor GIERRE gastro cu convectie si abur, panou de control mecanic, 10 cuve

    MEGAGASTRONOMY1040MG


    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*83*104.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380 V/50 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare
    Timer: 120 min
    Panou de control mecanic cu 4 butoane pt controlarea facila a temperaturii, umiditatii si timpului de gatire
    Umidificarea este ajustabila in functie de necesitati
    Cele 3 ventilatoare cu sens reversibil ususreaza procesul de rumenire si asigura gatirea uniforma
    Cuptoarele din gama Mega Gastronomy ofera esentialul necesar pt o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 95 kg


  • Cuptor GIERRE gastro cu convectie si abur, panou de control digital, 10 cuve

    MEGAGASTRONOMY1040DG


    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*83*104.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380 V/50 Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: abur cu injectie directa, ajustabila
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 3 ventilatoare cu 3 viteze
    Timer: 9h 59 min
    Prevazut cu panou de control digital, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Sonda de miez inclusa usureaza procesele de gatire
    Posibilitataea de a memora pana la 60 programe su 5 faze de gatire fiecare asigura calitatea constanta a preparatelor
    Ventilatia cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze asigura coacere uniforma chiar si pt cele mai sensibile produse
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru
    Cuptoarele din gama Mega Gastronomy ofera esentialul necesar pt o gatire de calitate si impresioneaza prin durabilitate, functionalitate si gatirea performanta
    Greutate echipament: 95 kg


  • Cuptor GIERRE gastro cu convectie si abur, panou de control LCD, programabil 6 cuve

    GASTROTEK600PG


    Putere instalata: 9.3 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*83*74.5
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Optional: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    2 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze
    Timer: 9h 59 min +inf
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Gama Gastrotek este dedicate clientilor care dorect cea mai buna gatire pentru produsele lor
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia Gatrotek permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului
    Sonda de miez inclusa permita controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de ex friptura este gatita in exterior si are miezul roz
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperature intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultat. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la linia Gatrotek incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, Deoarece necesitati perioade mai lungi de timp. este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibiel caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare
    Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate
    Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp
    Functia de gatire traditionala cu convective
    Functie de gatire combinate cu convective si abur rece, mediu sau cald
    Functie de gatire la abur
    Greutate echipament: 80 kg


  • Cuptor GIERRE gastro cu convectie si abur, panou de control LCD, programabil, 12 cuve

    GASTROTEK1000PG


    Putere instalata: 14 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 94*83*104.7
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    3 ventilatoare cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze
    Timer: 9h 59 min +inf
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Gama Gastrotek este dedicate clientilor care dorect cea mai buna gatire pentru produsele lor
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia Gatrotek permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului
    Sonda de miez inclusa permita controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de ex friptura este gatita in exterior si are miezul roz
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperature intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultat. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la linia Gatrotek incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, Deoarece necesitati perioade mai lungi de timp. este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibiel caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare
    Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate
    Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp
    Functia de gatire traditionala cu convective
    Functie de gatire combinate cu convective si abur rece, mediu sau cald
    Functie de gatire la abur
    Greutate echipament: 95 kg


  • Cuptor GIERRE pe gaz gastro cu convectie si abur, panou de control LCD, programabil, 6 cuve

    GASTROTEK620PGGAS


    Putere instalata: 13.5 kW - 11.596 Kcal
    Consum gaz: metan 1.46 mc/h GPL 1.088 Kg/h
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 6.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.5*92.5*84.5
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze
    Timer: 9h 59 min +inf
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Gama Gastrotek este dedicate clientilor care dorect cea mai buna gatire pentru produsele lor
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia Gatrotek permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului
    Sonda de miez inclusa permita controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de ex friptura este gatita in exterior si are miezul roz
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperature intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultat. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la linia Gatrotek incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, Deoarece necesitati perioade mai lungi de timp. este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibiel caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare
    Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate
    Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp
    Functia de gatire traditionala cu convective
    Functie de gatire combinate cu convective si abur rece, mediu sau cald
    Functie de gatire la abur
    Greutate echipament: 115 kg


  • Cuptor GIERRE pe gaz gastro cu convectie si abur, panou de control LCD, programabil, 12 cuve

    GASTROTEK1020PGGAS


    Putere instalata: 16 kW - 13.744 Kcal
    Consum gaz: metan 1.69 mc/h GPL 1.262 Kg/h
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7.5 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 93.5*92.5*124.5
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze
    Timer: 9h 59 min +inf
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur.
    Gama Gastrotek este dedicate clientilor care dorect cea mai buna gatire pentru produsele lor
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia Gatrotek permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului
    Sonda de miez inclusa permita controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de ex friptura este gatita in exterior si are miezul roz
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperature intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultat. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la linia Gatrotek incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, Deoarece necesitati perioade mai lungi de timp. este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibiel caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare
    Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate
    Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp
    Functia de gatire traditionala cu convective
    Functie de gatire combinate cu convective si abur rece, mediu sau cald
    Functie de gatire la abur
    Greutate echipament: 163 kg


  • I-TEK611P-EL


    Putere instalata: 8 kW
    Capacitate: 6 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 6 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 91.2*85.5*84
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze
    Timer: 9h 59 min +inf
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru.
    Gama profesionala I-TEK contine cea inovativa si practica tehnlogie disponibila in lumea gastronomiei.
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia I-TEK permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului
    Sonda de miez inclusa permita controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de ex friptura este gatita in exterior si are miezul roz)
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperature intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultat. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la linia I-TEK incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, Deoarece necesitati perioade mai lungi de timp. este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibiel caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare
    Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate
    Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru
    Greutate: 115 Kg


    Cantitate:
  • Cuptor GIERRE gastro combi, control electronic, spalare automata, 10 cuve

    I-TEK1011P-EL


    Putere instalata: 15.4 kW
    Capacitate: 10 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 6 cm
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 91.2*85.5*111
    Temperatura maxima de lucru 270 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    1 ventilator cu sens reversibil de rotatie si 3 viteze
    Timer: 9h 59 min +inf
    Prevazut cu panou de control LCD, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru.
    Gama profesionala I-TEK contine cea inovativa si practica tehnlogie disponibila in lumea gastronomiei.
    Tehnologiile incorporate in cuptoarele din linia I-TEK permit procese complexe de gatire si include pasteurizare, gatire Delta T sau regenerarea mancarii
    Panoul de control programabil se controleaza intuitiv, permitand memorarea a pana la 90 programe de gatire cu 10 faze fiecare
    Sistemul passo-a-passo permite setarea simpla a gatirii din parametrii memorati standard ai cuptorului astfel incat si un bucatar mai putin experimentat poate obtine rezultate foarte bune folosind setarile automate ale cuptorului
    Sonda de miez inclusa permita controlul precis al gatirii si intrerupe automat procesul de gatire atunci cand parametrii setati pt miez au fost atinsi, de ex friptura este gatita in exterior si are miezul roz)
    Gatirea Delta T se face tot cu ajutorul sondei de miez si permite setarea unei diferente mici de temperature intre miezul produsului si temperatura din camera de gatire astfel, parametrii sunt ajustati constant pt cel mai bune rezultat. De fapt acest tip de gatire este atat de bine perfectionat la linia I-TEK incat el poate fi lasat sa se faca peste noapte fara nici un fel de supraveghere, Deoarece necesitati perioade mai lungi de timp. este in special indicat pt sunca sau bucatile mari de carne.
    Gatirea produselor vacumate astfel incat ele sa isi pastreze intacte si cele mai sensibiel caracteristici.
    Functie de pasteurizare ideala pentru sterilizare
    Functie de regenerare a mancarurilor gatite anterior vacumate
    Pornire automata programata- pana la 5 porniri automate programate in timp
    Functia optionala de spalare automata poate fi un real ajutor in organizarea fluxurilor de lucru
    Greutate: 163 Kg


    Cantitate:
  • Cuptor gastro cu convectie si abur, panou de control mecanic, 5 GN1/1

    GN/5N


    Putere instalata: 7.25 kW
    Capacitate: 5 tavi GN 1/1
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Structura: interior si exterior - otel inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 83*69.5*60h
    Temperatura maxima de lucru 300 grade Celsius
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: reglare electronica a injectiei de abur
    Ventilatie cu sens reversibil de rotatie, are 1 ventilator
    Prevazut cu panou de control mecanic, posibilitatea reglarii temperaturii, timpului de lucru si timpului de injectie abur
    Lumina interioara, Timer 0-120min, picioare reglabile pe inaltime;
    Prevazut cu suport

    Greutate echipament: 80 kg

     


  • OKFE 601


    Putere instalata: 11 kW
    Capacitate: 6 cuve GN 1/1 - exclus cuvele
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 90 * 82 * 77
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: injectie directa
    Temperatura de lucru: max 300grC
    Distanta intre tavi 6.8cm
    Prevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizat
    Dotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setata
    Prevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanic
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie
    Racord alimentare apa: 3/4


    Cantitate:
  • Cuptor gaz gastronomie cu convectie si abur - 6 cuve

    OKFG 601


    Putere instalata: 12+0.3 kW
    Capacitate: 6 cuve GN 1/1 - exclus cuvele
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 90*82*92
    Tensiune alimentare: 220V / 50Hz
    Alimentare: gaz; racord 1/2"
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: injectie directa
    Temperatura de lucru: max 300grC
    Distanta intre tavi 6.8cm
    Prevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizat
    Dotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setata
    Prevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanic
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie
    Racord alimentare apa: 3/4


    Cantitate:
  • Cuptor electric gastronomie cu convectie si abur - 10 cuve

    OKFE 101


    Putere instalata: 17 kW
    Capacitate: 10 cuve GN 1/1 - exclus cuvele
    Structura: otel-inox si sticla termorezistenta
    Dimensiuni (cm): 90 * 82 * 106
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Presiune apa: 1,5-2 bari
    Tip umidificare: injectie directa
    Temperatura de lucru: max 300grC
    Distanta intre tavi 6.8cm
    Prevazut cu panou de control mecanic cu posibilitatea programarii temperaturii si timpului de lucru, cu un raspuns rapid la comenzi si foarte usor de utilizat
    Dotat standard cu sistem de siguranta care sisteaza operatia cuptorului in momentul in care se deschide usa acestuia sau temperatura din camera de coacere depaseste temperatura setata
    Prevazut cu sistem de racire rapida actionat de pe panoul de control mecanic
    Ventilatoare prevazute cu sens reversibil de rotatie
    Racord alimentare apa: 3/4


    Cantitate:
«1 2»Pagină 1din 2
Inapoi Sus