Filtre

Categorii produse

ECHIPAMENTE PIZZERIE

Filtreaza produse

Producator

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

Cuptoare cu banda pt pizza Cuptoare cu banda pt pizza

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare de pizza conveyoure, de diverse capacitati, cu diverse dimensiuni ptr blatul de pizza, ptr pizzeria dvs profesionala, indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

«1 2»

Produse

  • Cuptor cu banda XLT 1832 pentru covrigi si pizza - gaz

    1832-1G


    Capacitate: 60 pizza/h sau 900 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 123*179*109
    Putere instalata: 16 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 81 
    Latime banda (cm): 46
    Lungime banda (cm): 171 
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 1832 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate. 
    Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 276 kg

    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!


  • Cuptor cu banda XLT 1832 pentru covrigi si pizza - electric

    1832-1E


    Capacitate: 60 pizza/h sau 900 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 123*179*109
    Putere instalata: 16 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 81  
    Latime banda (cm): 46
    Lungime banda (cm): 171
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 1832 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate. 
    Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 276 kg

    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!


  •  Cuptor cu banda XLT 2440 pentru covrigi si pizza - gaz

    2440-1G


    Capacitate: 100 pizza/h sau 1500 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 199*138*109
    Putere calorica: 21 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 102  
    Latime banda (cm): 61
    Lungime banda (cm): 191
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 2440 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate. 
    Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 329 kg

    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!


  • Cuptor cu banda XLT 2440 pentru covrigi si pizza - electric

    2440-1E


    Capacitate: 100 pizza/h sau 1500 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 199*138*109
    Putere instalata: 27 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 102 
    Latime banda (cm): 61  
    Lungime banda (cm): 191
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 2440 este conceput pentru spatii mici sau locatii cu dimensiuni limitate. 
    Recomandam acest tip de cuptor pentru covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 329 kg

    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!


  • Cuptor cu banda XLT 2440 pentru covrigi si pizza - gaz

    3240-1G


    Capacitate: 133 pizza/h sau 2000 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 199*159*109
    Putere calorica: 26 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 102 
    Latime banda (cm): 81
    Lungime banda (cm): 191
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Produsul 3240 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara. Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 342 kg

    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!


  • Cuptor cu banda XLT 2440 pentru covrigi si pizza - electric

    3240-1E


    Capacitate: 133 pizza/h sau 2000 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 199*159*109
    Putere instalata: 27 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 102 
    Latime banda (cm): 81
    Lungime banda (cm): 191
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Produsul 3240 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.
    Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 342 kg

    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!


  • Cuptor cu banda XLT 3255 pentru covrigi si pizza - gaz

    3255-1G


    Capacitate: 183 pizza/h sau 2750 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 237*159*109
    Putere calorica: 34 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 140 
    Latime banda (cm): 81
    Lungime banda (cm): 229
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Produsul 3255 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara. Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 401 kg

    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!


  • Cuptor cu banda XLT 3255 pentru covrigi si pizza - electric

    3255-1E


    Capacitate: 183 pizza/h sau 2750 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 237*159*109
    Putere instalata: 32 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 140 
    Latime banda (cm): 81
    Lungime banda (cm): 229
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Produsul 3255 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.
    Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 401 kg

    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!


  • Cuptor cu banda XLT 3270 pentru covrigi si pizza - gaz

    3270-1-2BG


    Capacitate: 233 pizza/h sau 3500 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 282*159*109
    Putere calorica: 56 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 178 
    Latime banda (cm): 81
    Lungime banda (cm): 267
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 3270 este conceput pentru a spatii care livreaza volume mari de pizza. Aici includem pizzerii cu servire, cu livrare, precum si marii retaileri cu bufeturi sau mancare la pachet
    Aceste cuptoare mari se preteaza la copt un volum mare de produse intr-un timp record
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 512 kg

    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!


  • Cuptor cu banda XLT 3855 pentru covrigi si pizza - gaz

    3855-1G


    Capacitate: 218 pizza/h sau 3270 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 237*174*109
    Putere calorica: 33 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 140 
    Latime banda (cm):  97
    Lungime banda (cm): 229
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 3855 este conceput pentru a spatii care livreaza volume mari de pizza. Aici includem pizzerii cu servire, cu livrare, precum si marii retaileri cu bufeturi sau mancare la pachet
    Aceste cuptoare mari se preteaza la copt un volum mare de produse intr-un timp record
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 445 kg

    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!


  • Cuptor cu banda XLT 3255 pentru covrigi si pizza - electric

    3855-1E


    Capacitate: 218 pizza/h sau 3270 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 237*174*109
    Putere instalata: 32 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 140 
    Latime banda (cm): 97
    Lungime banda (cm): 229
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Produsul 3855 de la XLT este considerat un cuptor de capacitate medie, recomandat pentru pizzerii cu volum mediu de productie, covrigarii, patiserii, servicii de catering, sandwich shopuri, hoteluri, restaurante, supermarketuri, pentru a livra produse coapte de calitate superioara.
    Acest model este perfect pentru a inlocui cuptoarele de generate anterioara sau cuptoarele vechi cu banda
    XLT 3855 este de asemenea cel mai mare cuptor electric cu banda din lume
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 445 kg

    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!


  • Cuptor cu banda XLT 3870 pentru covrigi si pizza - gaz

    3870-1-2BG


    Capacitate: 277 pizza/h sau 4155 covrigi/h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 282*174*109
    Putere calorica: 58 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V/50Hz
    Structura: otel inox 304 (interior si exterior)
    Lungime camera de coacere (cm): 178 
    Latime banda (cm): 97
    Lungime banda (cm): 267
    Viteza benzii: 1:30 min. ... 17 min./ciclu
    Temperatura de lucru: 150 ... 310 grade Celsius
    Cuptorul 3870-2B de la XLT este conceput pentru operatiuni cu volume mari de pizza. 
    Aici sunt incluse pizzerii cu servire, cu livrare la domiciliu sau cu servire la pachet, precum si marii retaileri cu bufet sau livrare.
    Aceste cuptoare mari se preteaza pentru coacerea unui volum mare de produse intr-un timp record
    Banda de coacere cu sens reversibil
    Programe presetabile, max 12
    Senzor optic UV de detectare a flacarii
    Fereastra de vizionare tip sandwich, cu ermetizare
    Panouri frontale extensibile - disponibile intr-o variata gama de culori
    Aprinzator cu un design nou
    Construit din inox 304 - cuptorul nu va rugini, nu se va coroda, pastrandu-si valoarea in timp
    Panou frontal usor de scos si curatat, fara alte piese de legatura
    Design cu un singur comutator, cuptorul fiind pornit sau oprit dintr-o singura miscare
    Tava de colectare perforata  
    Microprocesorul digital controleaza automat timpul de coacere si temperatura optima
    Procesul de impingere a aerului sub presiune furnizeaza caldura constanta catre produs
    Tehnologie Trip-switch, fara sigurante de inocuit
    Cuptoarele XLT sunt certificate pentru utilizare suprapusa de pana la trei produse, unul peste altul 
    Greutate echipament: 580 kg

    Pentru informatii aditionale, va rugam descarcati brosurile atasate mai jos!


  • Cuptor covrigi LINCOLN electric countertop impinger

    2512


    Dimensiuni (cm): 140*80*46
    Putere instalata: 6 kW
    Tensiune alimentare: 230V / 50Hz
    Structura: otel inox
    Dimensiuni camera de coacere (cm): 50 cm
    Latime banda (cm): 80
    Lungime banda (cm): 90
    Viteza benzii: 1 min. ... 15 min. / ciclu
    Temperatura de lucru: 93 ... 288 grade Celsius
    Cuptorul electric Lincoln Countertop Impinger (CTI) ofera capacitatea unui cuptor de anvergura oriunde ai nevoie de el. Suficient de mic, incat sa incapa in majoritatea spatiilor comerciale de tejghea, dar destul de mare incat sa poate inlocui un cuptor cu convectie la jumatate din dimensiuni  Sau pana la cinci cuptoare cu microunde. CTI de la Lincoln utilizeaza o banda rulanta de 406 mm si o camera de coacere de 508 mm si pot fi suprapuse.  
    Noi comenzi:Comenzi noi actualizate, banda rulanta cu directie reversibila, viteza si temperatura sunt acum controlate doar prin apasarea unui buton. Noi comenzi au de asemenea un meniu pre-setat de patru butoane cu afisarea digitala a timpului si temperaturii.
    Facute sa reziste: Exteriorul este fabricat din inox finisat 
    Sistemul de distribuire al aerului consta intr-un ventilator de tip axial alimentat la curent alternativ de un motor de 1/10 hp. Aerul incalzit este distribuit fortat printr-un sistem de directionare a fluxului de aer prin panouri (patru), localizat in camera de coacere, cu doua panouri deasupra benzii rulante si doua dedesubt.
    Personalizabil:Sistemul de directionarea a aerului de sus si jos permite setarea caldurii si controlarea ei in functie de zona.
    Versatil:Caldura/coacerea uniforma a produselor alimentare permite o marja larga de toleranta pentru coacere rapida la multiple temperaturi setate.
    Coacere eficienta a produselor:Incalzirea, gatirea, coacerea si rumenirea produselor se realizeaza cu pana la patru ori mai repede fata de cuptoarele conventionale, in functie de produs.
    Sigur si de incredere:Siguranta mecanismului rulant este un avantaj evident fata cuptoarele standard, in masura in care elimina necesitatea de a fi constant supravegheat.
    Nu necesita hota in cele mai multe dintre cazuri.


    Cantitate:
  • Cuptor covrigi LINCOLN electric impinger ll express

    1164


    Capacitate: 41 pizza / h sau 615 covrigi / h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 154*119*53
    Putere instalata: 10 kW
    Tensiune alimentare: 380V/50Hz
    Structura: otel inox
    Lungime camera de coacere (cm): 72
    Latime banda (cm): 45.7
    Lungime banda (cm): 142.2
    Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 minute
    Temperatura de lucru reglabila in intervalul 121...302 grade Celsius
    Cuptoarele conveyor Impinger II Express sunt destinate pentru locatiile unde este nevoie de productivitate mare dar spatiul necesar amplasarii echipamentelor este redus. Cuptoarele inlocuiesc pana la 2 cuptoare clasice datorita capacitatii mari de lucru, iar un mare avantaj este ergonomia de care dau dovada. Cuptoarele sunt usor de igienizat si sunt prevazute cu suport mobil.
    Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere
    Acest sistem reduce timpul de preparare de la doua pana la patru ori fata de cuptoarele conventionale
    Panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
    Posibilitate de suprapunere a pana la 3 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
    Greutate echipament: 220 kg


  • 1154


    Capacitate: 41 pizza / h sau 615 covrigi / h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 154*119*53
    Putere instalata: 12 kW
    Sursa de alimentare: gaz
    Sursa alimentare componente electrice: 220V / 50Hz
    Structura: otel inox
    Lungime camera de coacere (cm): 72
    Latime banda (cm): 45.7
    Lungime banda (cm): 142.2
    Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 minute
    Temperatura de lucru reglabila in intervalul 121...302 grade Celsius
    Cuptoarele conveyor Impinger II Express sunt destinate pentru locatiile unde este nevoie de productivitate mare dar spatiul necesar amplasarii echipamentelor este redus. Cuptoarele inlocuiesc pana la 2 cuptoare clasice datorita capacitatii mari de lucru, iar un mare avantaj este ergonomia de care dau dovada. Cuptoarele sunt usor de igienizat si sunt prevazute cu suport mobil.
    Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere
    Acest sistem reduce timpul de preparare de la doua pana la patru ori fata de cuptoarele conventionale
    Panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
    Posibilitate de suprapunere a pana la 3 cuptoare pentru economisirea spatiului de lucru
    Greutate echipament: 220 kg


  • Cuptor covrigi LINCOLN electric impinger l

    1421


    Capacitate: 132 pizza / h sau 1.980 covrigi / h
    Diametru pizza (cm): 30
    Dimensiuni (cm): 198*144*71.4
    Putere instalata: 27 kW
    Tensiune alimentare: 380V / 50Hz
    Structura: otel inox
    Latime banda (cm): 85
    Lungime banda (cm): 198.1
    Lungime camera de coacere (cm): 102
    Viteza benzii reglabila in intervalul 1...30 minute
    Temperatura de lucru reglabila in intervalul 121...316 grade Celsius
    Cuptoarele Lincoln Impinger I pot inlocui cu succes pana la 3 cuptoare clasice datorita dimensiunilor mari ale camerei de coacere si a productivitatii rezultate. Ergonomia cuptoarelor este data si prin faptul ca pot fi suprapuse 2 cuptoare. Suportul mobil oferit standard confera mobilitatea necesara deplasarii cuptoarelor in cazul igienizarii sau schimbarii pozitiei de lucru. Curatarea cuptoarelor este facila datorita faptului nu sunt prevazute cu sisteme interioare care sa blocheze accesul. Banda si usa cuptorului sunt usor de demontat astfel incat timpul necesar igienizarii este minim.
    Sistem de coacere prin pomparea de aer fierbinte sub presiune in mod uniform atat din partea superioara cat si cea inferioara a camerei de coacere. Acest sistem reduce timpul de preparare de la doua pana la patru ori fata de cuptoarele conventionale
    Panou de control cu microprocesor digital, afisaj electronic cu mesagerie, sistem de blocare automata a setarilor pentru a preveni schimbarile accidentale, usa frontala demontabila cu geam termorezistent
    Greutate echipament: 340 kg


«1 2»Pagină 1din 2
Inapoi Sus