Filtre

Categorii produse

UTILAJE COVRIGARIE

Filtreaza produse

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

UTILAJE COVRIGARIE

Alegeti dintr-o gama variata de echipamente si utilaje pentru covrigarii, ideale pentru gogoserie, covrigarie, patiserie etc. Echipamente de calitate inalta la preturi competitive. Profita de reduceri, promotii si oferte speciale la cuptoare conveyor, malaxoare, friteuze si multe altele aflate in stoc. In oferta TOPK de echipamente si utilaje ptr covrigarii regasiti doar branduri recunoscute si de incredere.

Subcategorii

Cuptor covrigi (21)

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare cu banda ptr covrigi, perfecte pentru covrigarii mici sau mari. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Malaxor covrigarie (31)

TOPK va ofera o gama variata  de malaxoare, cu cap fix sau rabatabil, cu spirala ori cu furca, de diverse capacitati ptr o covrigarie indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Friteuza covrigarie (9)

TOPK va ofera o gama variata de friteuze cu alimentare electrica ori gaz, cu o cuva sau doua, de capacitate mica sau mare, cu suport tip dulap (inchis ori deschis) ori de banc ptr covrigarie indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Inapoi Sus