Filtre

Categorii produse

ABATITOARE

Filtreaza produse

Tip suport

Capacitate

Tip tavi utilizate

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

Chiller - Abatitor Chiller - Abatitor

TOPK va ofera o gama variata de chillere si abatitoare, cu suport tip grilaj fix ori carucior, cu diverse capacitati, cu diverse tipuri de tavi ptr bucataria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

«1 2 3»

Produse

  • Blast chiller capacitate 5 cuve

    BC5CAS


    Capacitate: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40 cm
    Temperatura de lucru: +70...-18 grade Celsius
    Panou electronic simplu si usor de folosit
    Decongelare automata
    Suport demontabil pentru cuve gastronomice si tavi
    Structura: otel inoxidabil
    Dimensiuni (cm): 80*81*105
    Putere: 1200 W
    Tensiune de alimentare: 220V/50Hz
    Gaz refrigerat R404A
    Motor interior, colturi rotunjite la interior, izolatie ecologica din poliuretan injectat, usa cu inchidere automata.
    Prevazut cu 2 sonde, una pentru ambient si una pentru produs.
    Programul de lucru poate fi setat cu ajutorul timerului sau al sondei
    Greutate: 75 kg


    1.537 €
    Preț de listă:2.050 €
    informație reduceri
    informație Reduceri
    1.537 €
    Preț de listă:2.050 €
    Reducere:513 € (25.00%)
    Cantitate:
  • Blast chiller capacitate 10 cuve

    BC10CAS


    Capacitate: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40 cm
    Temperatura de lucru: +70...-18 grade Celsius
    Panou electronic simplu si usor de folosit
    Decongelare automata
    Suport demontabil pentru cuve gastronomice si tavi
    Structura: otel inoxidabil
    Dimensiuni (cm): 80*81*175
    Putere: 2700 W
    Tensiune de alimentare: 220V/50Hz
    Gaz refrigerat R404A
    Motor interior, colturi rotunjite la interior, izolatie ecologica din poliuretan injectat, usa cu inchidere automata.
    Prevazut cu 2 sonde, una pentru ambient si una pentru produs.
    Programul de lucru poate fi setat cu ajutorul timerului sau al sondei
    Greutate: 98 kg


    2.467 €
    Preț de listă:3.290 €
    informație reduceri
    informație Reduceri
    2.467 €
    Preț de listă:3.290 €
    Reducere:823 € (25.00%)
    Cantitate:
  • Blast chiller capacitate 15 cuve

    BC15CAS


    Capacitate: 15 cuve GN 1/1 sau 15 tavi 60*40 cm
    Temperatura de lucru: +70...-18 grade Celsius
    Panou electronic simplu si usor de folosit
    Decongelare automata
    Suport demontabil pentru cuve gastronomice si tavi
    Structura: otel inoxidabil
    Dimensiuni (cm): 80*81*215
    Putere: 3800 W
    Tensiune de alimentare: 220V/50Hz
    Gaz refrigerat R404A
    Motor interior, colturi rotunjite la interior, izolatie ecologica din poliuretan injectat, usa cu inchidere automata.
    Prevazut cu 2 sonde, una pentru ambient si una pentru produs.
    Programul de lucru poate fi setat cu ajutorul timerului sau al sondei
    Greutate: 122 kg


    3.495 €
    Preț de listă:4.660 €
    informație reduceri
    informație Reduceri
    3.495 €
    Preț de listă:4.660 €
    Reducere:1.165 € (25.00%)
    Cantitate:
  • Blast chillers capacitate 3 cuve

    T3


    Capacitate: 3 GN 2/3, 2 GN inghetata 5 lt (36*16.5*12 cm)
    Distanta intre tavi: 7 cm
    Temperatura de lucru: +90 grade C... +3 grade C / +90 grade C...-18 grade C
    Panou electronic
    Decongelare manuala
    Suport fixat pentru cuve gastronomice
    Structura: otel inoxidabil
    Dimensiuni (cm): 60*60*40
    Putere: 600 W, motor hermetic
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Functii:
    1.Blast chilling-racire rapida +70... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    2.Shock freezing-congelare rapida +90oC...-18oC in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
    3.Pastrare automata la temperatura scazuta la sfarsitul ciclului de racire sau inghetare
    Productie: 7 kg (+90oC...+3oC - in 90 min) si 5 kg (+90oC...-18oC - in 240 min)
    Gaz refrigerat R404A
    Motor interior, racire cu flux de aer indirect, colturi rotunjite la interior
    Optional: sonda de temperatura interna, gratar inox GN 2/3


  • Blast chillers capacitate 5 cuve

    ST5/18


    Capacitate: 5 cuve GN 1/1 sau 5 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 6.5 cm
    Temperatura de lucru: +90 grade C... +3 grade C / +90 grade C...-18 grade C
    Panou electronic simplu si usor de folosit
    Decongelare manuala
    Suport fixat pentru cuve gastronomice si tavi
    Structura: otel inoxidabil
    Dimensiuni (cm): 80*70*90
    Putere frigorifica: 1573 W; motor hermetic
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Functii:
    1.Blast chilling-racire rapida +70... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    2.Shock freezing-congelare rapida +90oC...-18oC in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
    3.Pastrare automata la temperatura scazuta la sfarsitul ciclului de racire sau inghetare
    Productie: 18 kg (+90oC...+3oC - in 90 min) si 10 kg (+90oC...-18oC - in 240 min)
    Gaz refrigerat R404A
    Motor interior, colturi ascutite la interior, face parte din gama economica cu eficienta sporita
    Optional: tava de scurgere pt H 85,2 cm, kit roti, racire cu apa, sterilizare cu ozon, USB port pt. HACCP, suport interior pt patiserie sau gastronomie distanta de 1 cm, ghidaje pentru tavi sau cuve.
    Greutate: 123 kg


  • Blast chillers capacitate 5 cuve

    T5/14


    Capacitate: 5 GN 1/1 sau 5 tavi 60*40 cm; 6 GN inghetata 5 lt (36*16.5*12 cm)
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Temperatura de lucru: +90 grade C... +3 grade C / +90 grade C...-18 grade C
    Panou electronic
    Decongelare manuala
    Suport fixat pentru cuve gastronomice sau patiserie
    Structura: otel inoxidabil
    Dimensiuni (cm): 80*70*90
    Putere: 950 W, motor semi-hermetic
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    Functii:
    1.Blast chilling-racire rapida +70... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    2.Hard chilling- racire rapida fortata +70 grade C...+3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor cu grosime mai mare de 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    3.Shock freezing-congelare rapida +90oC...-18oC in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
    4.Pastrare automata la temperatura scazuta la sfarsitul ciclului de racire sau inghetare
    Productie: 14 kg (+90oC...+3oC - in 90 min) si 8 kg (+90oC...-18oC - in 240 min)
    Gaz refrigerat R404A
    Motor interior, sonda de temperatura interna, functie pre-racire, racire cu flux de aer indirect, colturi interioare rotunjite, usa poate fi montata pe stanga sau pe dreapta
    Optional: tava de scurgere pt H 85,2 cm, kit roti, racire cu apa, sterilizare cu UV, memorie HACCP, suport interior pt patiserie sau gastronomie distanta de 1 cm, ghidaje pentru tavi sau cuve, imprimanta


  • Blast chillers capacitate 5 cuve

    T5/20


    Capacitate: 5 GN 1/1 sau 5 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Temperatura de lucru: +90 grade C... +3 grade C / +90 grade C...-18 grade C
    Panou electronic
    Decongelare manuala si automata cu gaz cald
    Suport fixat pentru cuve gastronomice sau patiserie
    Structura: otel inoxidabil
    Dimensiuni (cm): 80*70*93
    Putere: 1350 W; motor semi-hermetic
    Tensiune de alimentare: 220 V/50Hz
    1.Blast chilling-racire rapida +70... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    2.Hard chilling- racire rapida fortata +70 grade C...+3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor cu grosime mai mare de 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    3.Shock freezing-congelare rapida +90oC...-18oC in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
    4.Pastrare automata la temperatura scazuta la sfarsitul ciclului de racire sau inghetare
    Productie: 20 kg (+90oC...+3oC - in 90 min) si 12 kg (+90oC...-18oC - in 240 min)
    Gaz refrigerat R404A
    Motor interior, sonda de temperatura interna, functie pre-racire, racire cu flux de aer indirect, pastrare automata la temperatura scazuta la sfarsitul ciclului de racire sau inghetare, colturi interioare rotunjite, usa poate fi montata pe stanga sau pe dreapta
    Optional: tava de scurgere pt H 85,2 cm, kit roti, racire cu apa, sterilizare cu UV, suport interior pt patiserie sau gastronomie distanta de 1 cm, ghidaje pentru tavi sau cuve, imprimanta


  • Blast chillers capacitate 10 cuve

    ST10/32


    Capacitate: 10 cuve GN 1/1 sau 10 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Temperatura de lucru: +90 grade C... +3 grade C / +90 grade C...-18 grade C
    Panou electronic simplu si usor de folosit
    Decongelare manuala
    Sonda de temperatura interna
    Suport fixat pentru cuve gastronomice si tavi
    Structura: otel inoxidabil
    Dimensiuni (cm): 80*70*154
    Putere frigorifica: 3219 W; motor hermetic
    Tensiune de alimentare: 380 V/50Hz
    Functii:
    1.Blast chilling-racire rapida +70... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    2.Shock freezing-congelare rapida +90oC...-18oC in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
    3.Pastrare automata la temperatura scazuta la sfarsitul ciclului de racire sau inghetare
    Productie: 32 kg (+90 grade C...+3 grade C - in 90 min) si 22 kg (+90 grade C...-18 grade C - in 240 min)
    Gaz refrigerat R404A
    Motor interior, colturi ascutite la interior, face parte din gama economica cu eficienta sporita
    Optional: kit roti, racire cu apa, sterilizare cu ozon, USB port pt. HACCP, suport interior pt patiserie sau gastronomie distanta de 1 cm, ghidaje pentru tavi sau cuve.


  • Blast chillers capacitate 10 cuve

    T10/35


    Capacitate: 10 GN 1/1 sau 10 tavi 60*40 cm; 15 GN inghetata 5 lt (36*16.5*12 cm)
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Temperatura de lucru: +90 grade C... +3 grade C / +90 grade C...-18 grade C
    Panou electronic
    Decongelare manuala si automata cu gaz cald
    Suport fixat pentru cuve gastronomice sau patiserie
    Structura: otel inoxidabil
    Dimensiuni (cm): 80*70*147
    Putere: 2850 W, motor semi-hermetic
    Putere frigorifica: 4105 W
    Tensiune de alimentare: 380 V/50Hz
    Functii:
    1.Blast chilling-racire rapida +70... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    2.Hard chilling- racire rapida fortata +70 grade C...+3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor cu grosime mai mare de 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    3.Shock freezing-congelare rapida +90oC...-18oC in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
    4.Pastrare automata la temperatura scazuta la sfarsitul ciclului de racire sau inghetare
    Productie: 35 kg (+90 grade C...+3 gradeC - in 90 min) si 25 kg (+90 gradeC...-18 gradeC - in 240 min)
    Gaz refrigerat R404A
    Motor interior, sonda de temperatura interna, functie pre-racire, racire cu flux de aer indirect, colturi interioare rotunjite, usa poate fi montata pe stanga sau pe dreapta
    Optional: kit roti, racire cu apa, sterilizare cu UV, suport interior pt patiserie sau gastronomie distanta de 1 cm, ghidaje pentru tavi sau cuve, imprimanta


  • Blast chillers capacitate 15 cuve

    ST15/40


    Capacitate: 15 cuve GN 1/1 sau 15 tavi 60*40 cm
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Temperatura de lucru: +90 grade C... +3 grade C / +90 grade C...-18 grade C
    Panou electronic simplu si usor de folosit
    Decongelare manuala
    Suport fixat pentru cuve gastronomice si tavi
    Structura: otel inoxidabil
    Dimensiuni (cm): 80*80*200
    Putere frigorifica: 5443 W; motor hermetic
    Tensiune de alimentare: 380 V/50Hz
    Functii:
    1.Blast chilling-racire rapida +70... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    2.Shock freezing-congelare rapida +90oC...-18oC in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
    3.Pastrare automata la temperatura scazuta la sfarsitul ciclului de racire sau inghetare
    Productie: 40 kg (+90 grade C...+3 grade C - in 90 min) si 28 kg (+90 grade C...-18 grade C - in 240 min)
    Gaz refrigerat R404A
    Motor interior, colturi ascutite la interior, face parte din gama economica cu eficienta sporita
    Optional: kit roti, racire cu apa, sterilizare cu ozon, USB port pt. HACCP, suport pt patiserie sau gastronomie distanta de 1 cm, ghidaje pentru tavi sau cuve.


  • Blast chillers capacitate 15 cuve

    T15/40


    Capacitate: 15 GN 1/1 sau 15 tavi 60*40 cm; 21 GN inghetata 5 lt (36*16.5*12 cm)
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Temperatura de lucru: +90 grade C... +3 grade C / +90 grade C...-18 grade C
    Panou electronic
    Decongelare manuala si automata cu gaz cald
    Suport fixat pentru cuve gastronomice sau patiserie
    Structura: otel inoxidabil
    Dimensiuni (cm): 80*85*195
    Putere: 2900 W
    Putere frigorifica: 5442 W
    Tensiune de alimentare: 380 V/50Hz
    Functii:
    1.Blast chilling-racire rapida +70... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    2.Hard chilling- racire rapida fortata +70 grade C...+3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor cu grosime mai mare de 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    3.Shock freezing-congelare rapida +90oC...-18oC in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
    4.Pastrare automata la temperatura scazuta la sfarsitul ciclului de racire sau inghetare
    Productie: 40 kg (+90oC...+3oC - in 90 min) si 30 kg (+90oC...-18oC - in 240 min)
    Gaz refrigerat R404A
    Motor interior, sonda de temperatura interna, functie pre-racire, racire cu flux de aer indirect, colturi interioare rotunjite
    Optional: kit roti, racire cu apa, sterilizare cu UV, suport interior pt patiserie sau gastronomie distanta de 1 cm, ghidaje pentru tavi sau cuve, imprimanta, motor exterior si kit instalare pt. 10 m


  • Blast chillers capacitate 15 cuve

    T15/65


    Capacitate: 15 GN 1/1 sau 15 tavi 60*40 cm; 21 GN inghetata 5 lt (36*16.5*12 cm)
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Temperatura de lucru: +90 grade C... +3 grade C / +90 grade C...-18 grade C
    Panou electronic
    Decongelare automata cu gaz cald
    Suport fixat pentru cuve gastronomice sau patiserie
    Structura: otel inoxidabil
    Dimensiuni (cm): 80*85*195
    Putere: 4000 W
    Putere frigorifica: 7410 W
    Tensiune de alimentare: 380 V/50Hz
    Functii:
    1.Blast chilling-racire rapida +70... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    2.Hard chilling- racire rapida fortata +70 grade C...+3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor cu grosime mai mare de 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    3.Shock freezing-congelare rapida +90oC...-18oC in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
    4.Pastrare automata la temperatura scazuta la sfarsitul ciclului de racire sau inghetare
    Productie: 65 kg (+90oC...+3oC - in 90 min) si 50 kg (+90oC...-18oC - in 240 min)
    Gaz refrigerat R404A
    Motor interior, sonda de temperatura interna, functie pre-racire, racire cu flux de aer indirect, colturi interioare rotunjite
    Optional: kit roti, racire cu apa, sterilizare cu UV, suport interior pt patiserie sau gastronomie distanta de 1 cm, ghidaje pentru tavi sau cuve, imprimanta, motor exterior si kit instalare pt 10 m


  • Blast chillers capacitate 20 cuve

    T20 COMPACT


    Capacitate: 1 carucior 20 tavi GN 2/1 sau GN 1/1 special de cuptor sau 60*80 cm
    Temperatura de lucru: +90 grade C... +3 grade C / +90 grade C...-18 grade C
    Panou electronic
    Decongelare automata cu gaz cald
    Structura: otel inoxidabil
    Dimensiuni (cm): 89*133*240
    Dimensiuni interioare: 87*68*185
    Putere: 3150 W
    Putere frigorifica: 7410 W
    Tensiune de alimentare: 380 V/50Hz
    Functii:
    1.Blast chilling-racire rapida +70... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    2.Hard chilling- racire rapida fortata +70 grade C...+3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor cu grosime mai mare de 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    3.Shock freezing-congelare rapida +90oC...-18oC in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
    4.Pastrare automata la temperatura scazuta la sfarsitul ciclului de racire sau inghetare
    Productie: 80 kg (+90oC...+3oC - in 90 min) si 65 kg (+90oC...-18oC - in 240 min)
    Gaz refrigerat R404A
    Motor interior, sonda de temperatura interna, functie pre-racire, racire cu flux de aer indirect, colturi interioare rotunjite
    Optional: imprimanta, podea de 2 cm cu rampa


  • Blast chillers capacitate 30 cuve

    T15-2P


    Capacitate: 30 GN 1/1 sau 15 GN 2/1 sau 60*80 cm; 36 GN inghetata 5 lt (36*16.5*12 cm)
    Distanta intre tavi: 6.8 cm
    Temperatura de lucru: +90 grade C... +3 grade C / +90 grade C...-18 grade C
    Panou electronic
    Decongelare automata cu gaz cald
    Suport fixat pentru cuve gastronomice sau patiserie
    Structura: otel inoxidabil
    Dimensiuni (cm): 80*123*195
    Putere: 4350 W
    Putere frigorifica: 7730 W
    Tensiune de alimentare: 380 V/50Hz
    1.Blast chilling-racire rapida +70... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    2.Hard chilling- racire rapida fortata +70 grade C...+3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor cu grosime mai mare de 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    3.Shock freezing-congelare rapida +90oC...-18oC in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
    4.Pastrare automata la temperatura scazuta la sfarsitul ciclului de racire sau inghetare
    Productie: 70 kg (+90oC...+3oC - in 90 min) si 55 kg (+90oC...-18oC - in 240 min)
    Gaz refrigerat R404A
    Motor interior, sonda de temperatura interna, functie pre-racire, racire cu flux de aer indirect, colturi interioare rotunjite
    Optional: kit roti, racire cu apa, sterilizare cu UV, suport interior pt patiserie sau gastronomie distanta de 1 cm, imprimanta, motor exterior si kit de instalare pt. 10 m


  • Blast chillers capacitate 20 cuve, motor exterior

    T20/80-ca


    Capacitate: 1 carucior 20 tavi GN 2/1 sau GN 1/1 carucior special cuptor sau 60*80 cm
    Temperatura de lucru: +90 grade C... +3 grade C / +90 grade C...-18 grade C
    Panou electronic
    Decongelare automata si manuala cu gaz cald
    Structura: otel inoxidabil
    Dimensiuni (cm): 89*133*240
    Dimensiuni interioare: 87*68*185
    Putere: 3150 W
    Tensiune de alimentare: 380 V/50Hz
    Functii:
    1.Blast chilling-racire rapida +70... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    2.Hard chilling- racire rapida fortata +70 grade C...+3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor cu grosime mai mare de 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    3.Shock freezing-congelare rapida +90oC...-18oC in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
    4.Pastrare automata la temperatura scazuta la sfarsitul ciclului de racire sau inghetare
    Productie: 80 kg (+90oC...+3oC - in 90 min) si 65 kg (+90oC...-18oC - in 240 min)
    Gaz refrigerat R404A
    Motor semi-hermetic exterior inclus, sonda de temperatura interna, functie pre-racire, racire cu flux de aer indirect, colturi interioare rotunjite, rampa inclusa, deschidere pe dreapta


    Cantitate:
  • Blast chillers capacitate 20 cuve, motor exterior

    T20-R/80


    Capacitate: 1 carucior 20 GN 1/1 (pentru cuptoarele Rational 201)
    Temperatura de lucru: +90 grade C... +3 grade C / +90 grade C...-18 grade C
    Panou electronic
    Decongelare manuala si automata cu gaz cald
    Structura: otel inoxidabil
    Dimensiuni (cm): 104*102*227
    Putere: 3900 W
    Tensiune de alimentare: 380 V/50Hz
    1.Blast chilling-racire rapida +70... +3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor delicate cu grosime de max. 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    2.Hard chilling- racire rapida fortata +70 grade C...+3 grade C in mai putin de 90 min - se aplica produselor cu grosime mai mare de 2-3 cm - reduce la minim proliferarea bacteriilor;
    3.Shock freezing-congelare rapida +90oC...-18oC in mai putin de 240 min - se evita formarea microcristalelor de apa in produse - se pastreaza caracteristicile organoleptice ale preparatelor;
    4.Pastrare automata la temperatura scazuta la sfarsitul ciclului de racire sau inghetare
    Productie: 80 kg (+90oC...+3oC - in 90 min) si 65 kg (+90oC...-18oC - in 240 min)
    Gaz refrigerat R404A
    Dotari: motor semi-hermetic exterior cu kit de instalare pentru 10 m inclus, sonda de temperatura interna, functie pre-racire, racire cu flux de aer indirect, colturi rotunjite la interior, deschidere pe dreapta
    Optional: motor exterior silentios, racire cu apa, sterilizare cu UV, imprimanta, kituri instalare suplimantare


«1 2 3»Pagină 1din 3
Inapoi Sus