Filtre

Categorii produse

UTILAJE CARMANGERIE

Filtreaza produse

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

UTILAJE CARMANGERIE

Alegeti dintr-o gama variata de echipamente si utilaje carmangerie, ideale pentru carmangerie, catering, restaurante. Echipamente de calitate inalta la preturi competitive. Profita de reduceri, promotii si oferte speciale la vitrine, masini de tocat, masini si aparate de umplut carnati, fierastrau oase, malaxoare carne, formatoare hamburgeri, masini de portionat carne, masini de ambalt, feliatoare mezeluri, sterilizatoare cutite, blaturi din polietilena si multe altele aflate in stoc. In oferta TOPK de echipamente si utileje carmangerie regasiti doar branduri recunoscute si de incredere.

Subcategorii

Vitrine frigorifice pentru carne (2)

TOPK va ofera o gama variata de vitrine frigorifice ptr maturare carne, de diverse capacitati ptr carmangeria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Masina de tocat carne (38)

TOPK va ofera o gama variata de masini de tocat carne din inox ori aluminiu, de diverse capacitati, simple, cu malaxor ori sisteme racire ptr carmangeria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Masina si aparat umplut carnati (13)

TOPK va ofera o gama variata de masini si aparate de umplut carnati, verticale sau orizontale, manuale sau hidraulice, de diverse capacitati ptr carmangeria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Fierastrau oase (18)

TOPK va ofera o gama variata de fierastrau taiat oase din inox ori aluminiu, de diverse capacitati ptr carmangeria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Malaxor carne (6)

TOPK va ofera o gama variata de malaxoare carne cu o spirala sau doua, de diverse capacitati ptr carmangeria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Formatoare hamburgeri (5)

TOPK va ofera o gama variata  de formatoare hamburgeri manuale sau automate, de diverse capacitati ptr carmangeria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Masini de portionat carne (1)

TOPK va ofera o gama variata de masini portionat carne, de diverse capacitati ptr carmangeria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Masini de ambalat (25)

TOPK va ofera o gama variata de masini de ambalat cu folie ori in vid, de ambalat caserole, in tunel de aer fierbinte sau in atmosfera controlata, de diverse capacitati ptr carmangeria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Feliator mezeluri (12)

TOPK va ofera o gama variata de feliatoare mezeluri ptr o carmangerie indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Sterilizator cutite (3)

TOPK va ofera o gama variata de sterilizatoare cutite, cu modul simplu sau dublu ptr carmangeria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Blat polietilena (0)

TOPK va ofera o gama variata de blaturi din polietilena ptr carmangeria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Aparate de fragezit (4)

TOPK va ofera o gama variata de aparate de fragezit, de diverse capacitati ptr carmangeria profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Inapoi Sus