Filtre

Categorii produse

UTILAJE BRUTARIE

Filtreaza produse

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

UTILAJE BRUTARIE

Alegeti dintr-o gama variata de echipamente si utilaje pentru  brutarie, ideale pentru covrigarie, patiserie, brutarie, restaurant etc. Echipamente de calitate inalta la preturi competitive. Profita de reduceri, promotii si oferte speciale la cuptoare brutarie, dospitoare hote si suporti, blitz system(carucioare), sisteme incarcare cuptoare, malaxoare divizoare aluat, rotinjitor aluat, formatoare baghete, feliatoare paine, modulatoare baghete fitile, rafturi din lem ptr panificatie si multe altele aflate in stoc. In oferta TOPK de echipamente si utilaje ptr brutarie regasiti doar branduri recunoscute si de incredere.

Subcategorii

Cuptor brutarie (161)

TOPK va ofera o gama variata de cuptoare brutarie, cu suport ori fara, cu diverse nr de tavi, de diverse capacitati pentru brutaria dvs profesionala, indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Dospitor, hota si suport tavi (30)

TOPK va ofera o gama variata de dospitoare hote si suporti, cu capacitati diferite dedicate brutariei profesionale indiferent de dimensiunea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Blitz systems (carucioare) (16)

TOPK va ofera o gama variata de blitzz system (carucioare) ptr incarcare, descarcare, coacere, transfer, cu capacitati diferite dedicate brutariei profesionale indiferent de dimensiunea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Sisteme incarcare cuptoare (3)

TOPK va ofera o gama variata de sisteme incarcare cuptoare cu o usa, cu doua ori cu trei, cu capacitati diferite dedicate bruteriei profesionale indiferent de dimensiunea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Malaxor brutarie (17)

TOPK va ofera o gama variata  de malaxoare, cu cap fix sau rabatabil, cu spirala ori cu furca, de diverse capacitati, rabatabil peste divizor ori pe suprafata de lucru ptr o brutarie profesionala indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Divizoare aluat (25)

TOPK va ofera o gama variata de portionatoare aluat cu divizoare rectangulare, rotunde, hexagonale ori cu gratare, cu panoul de control automat, semi-automatori mecanic, cu forme paline sau diverse, ptr aluat ori unt ptr o brutarie indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Masina de feliat paine (6)

TOPK va ofera o gama variata de masini de feliat paine si feliatoare de paine manuale sau automate, de banc sau cu suport destinate oricarui tip de brutarie, supermarket sau magazin de panificatie. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr feliatoarele de paine profesionale produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Rotunjitor aluat (0)

TOPK va ofera o gama variata de rotunjitoare aluat ptr o brutarie indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Formatoare baghete (0)

TOPK va ofera o gama variata de formatoare baghete ptr o brutarie indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Modulatoare baghete-fitile (5)

TOPK va ofera o gama variata de modulatoare baghete fitile ptr o brutarie indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Rafturi din lemn ptr panificatie (29)

TOPK va ofera o gama variata de rafturi panificatie cu polite, carlige, cosuri sau dulap, de diverse dimensiuni ptr o brutarie indiferent de capacitatea ei. Alegeti cel mai bun raport calitate pret ptr echipamente produse cu ultima tehnologie, dedicate nevoilor dvs.

Inapoi Sus