Filtre

Categorii produse

Articole Blog

Bebe Tei Dristor

16 Ianuarie 2017
Bebe Tei au ales echipamente furnizate de TOPK pt noul lor magazin deschis la Dristor in Bucuresti. 

Friteuze cu presiune

27 Mai 2016
Folositi friteuzele cu presiune pt a praji snitele crocante si pui gen KFC in timp record si cu un cost redus!

Lista clientilor TOP-K

16 Decembrie 2015
O lista cu denumirea clientilor fideli care au achizitionat echipamente horeca si de supermarket, rafturi metalice sau utilaje alimentare de la T...

Friteuze cu presiune

DATA: 27 Mai 2016

TOP-K  va prezinta friteuzele cu presiune Kuroma  - solutia perfecta pt a obtine snitele crocante cu interiorul bine gatit, pui gen KFC in crusta neuleioasa, aripioare crispy si multe altele in timp record. Aceste friteuze prajesc la fel de bine ca friteuzele cu presiune clasice dar au avantajul de a fi model de banc sunt portabile si costa mult mai putin. Friteuzele Kuroma va permit libertate de miscare astfel incat va puteti muta punctul de lucru cu usurinta.
 
Vreti sa vindeti pui, snitele sau aripioare crocante la concerte, festivaluri, pe faleza sau in orice alta locatie aglomerata? Acum puteti ! Aveti nevoie de o sursa de curent de 13 amp  ca sa puteti pune friteuza in functiune. Simplu, convenabil si usor de utilizat si curatat. Puteti praji nu doar pui sau curcan ci si alte legume sau fructe , in diferite cruste pentru un meniu variat . Posibilitatile sunt nelimitate.  
 
Investitia intr-o friteuza Kuroma este mica iar profitul  pe care il puteti face este mare. Pentru mai multe detalii contactati un agent de vanzari TOP-K la 021 350 20 34 sau pe mail la info@topk.ro.
 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
Tastați cuvântul de mai sus
  • Nici un comentariu pănă acum
Inapoi Sus